ENTERTAINMENT

Αυτό είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το χωρισμό Σάικ – Κούπερ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sun»
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 17, 2019
Αυτό είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το χωρισμό Σάικ – Κούπερ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πίσω από τον χωρισμό του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Ιρίνα Σάικ, κρύβεται η μητέρα του, υποστηρίζουν άτομα από τον στενό κύκλο του πρώην ζευγαριού.

Η Σάικ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sun», έγινε η τελευταία καλλονή που μπήκε στη λίστα με τις διάσημες «πρώην» του Κούπερ, εξαιτίας της παθολογικά δυσλειτουργικής σχέσης του με την 78χρονη μητέρα του Γκλόρια Καμπάνα.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, το εντυπωσιακό μοντέλο έγινε άλλη μια από τις γυναίκες του βραβευμένου ηθοποιού που δεν άντεξαν τη σύγκριση με τη μητέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικό του πόσο «μαμάκιας» είναι ο Κούπερ, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ότι η Καμπάνο, τον συνοδεύει στο κόκκινο χαλί σε όλες τις τελετές απονομής βραβείων.

Η πιο πρόσφατη «απόδειξη» του εξαιρετικά έντονου δεσίματος του 44χρονου σταρ με τη μαμά του είναι οι φωτογραφίες από το red carpet των φετινών Όσκαρ, όταν ο Κούπερ κρατούσε συνεχώς με το ένα χέρι την 33χρονη Ιρίνα Σάικ και με το άλλο τη μητέρα του.

Κάποιες στιγμές, η Σάικ άφησε το χέρι του τότε αγαπημένου της και πατέρα του παιδιού της, η Κα-πάνο ποτέ.

Σύμφωνα με τη «Sun», όταν ο Κούπερ σύστησε τη Σάικ στην μαμά του, εκείνη την πήρε με «καλό μάτι» και έδωσε αμέσως την έγκριση της.

Τα προβλήματα όμως άρχισαν όταν το μοντέλο διαπίστωσε ότι, εξαιτίας της αγάπης που τρέφει για τη μητέρα του, η Καμπάνο ήταν πανταχού παρούσα και ο «καλός» της τη συνέκρινε μαζί της.

Μετά τον χωρισμό τους, ο Κούπερ δεν θα μείνει μόνος του, καθώς μπορεί να συγκατοικήσει με τη μαμά του, όπως έκανε για χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2011, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Προσθέτει, δε, ότι η σχεδόν παθολογική σχέση μαζί της ήταν η αιτία που διαλύθηκαν οι επίσημοι δεσμοί του με τη Ρενέ Ζελβέγκερ, τη Ζόε Σαλντάνα και τη Σούκι Γουότερ-χάουζ, αλλά και τα φλερτ του με τις Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζένιφερ Άνιστον, Τζένιφερ Λόπεζ, Κάμερον Ντίαζ και Ολίβια Γουάιλντ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 148 / position2: 529
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb