ENTERTAINMENT

Ταινίες της εβδομάδας: Οι ανανεωμένοι Αντρες με τα Μαύρα και ένα Πόκεμον‑Ντετέκτιβ

Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή - Πόκεμον Ντετέκτιβ Πίκατσου - Νουρέγιεφ: Το Λευκό Κοράκι - Κορίτσια Κάποια Ηλικίας - Booksmart - Κολύμπα ή Αλλιώς Βυθίσου - Το Άλογο που Είμαι

Ταινίες της εβδομάδας: Οι ανανεωμένοι Αντρες με τα Μαύρα και ένα Πόκεμον‑Ντετέκτιβ
@comingsoon.net

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή / Men in Black: International

του Φ. Γκάρι Γκρέι. Με τους Κρις Χέμσγουορθ, Τέσα Τόμσον, Λίαμ Νίσον, Ρεμπέκα Φέργκιουσον.

Περιπέτεια 2019, ΗΠΑ 120’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κρις Χέμσγουορθ και η Τέσα Τόμσον είναι οι νέοι MiB. Η κατασκοπική υπηρεσία των Αντρών με τα Μαύρα έχει εξαπλώσει τη δράση της σε κάθε άκρη του πλανήτη, το ίδιο όμως έχουν κάνει και τα εξωγήινα όντα που έχουν εισβάλει στη Γη. Δύο αποφασισμένοι πράκτορες πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τον κόσμο από μια νέα παγκόσμια απειλή που μπορεί να αφανίσει την ανθρωπότητα.

Πόκεμον Ντετέκτιβ Πίκατσου / Pokemon Detective Pikachu

του Ρομπ Λέτερμαν. Με τους Ράιαν Ρέινολντς , Τζάστις Σμιθ, Κάθριν Νιούτον, Μπιλ Νάι, Σούκι Γουοτερχάουζ, Ομάρ Τσαπάρο, Κρις Γκιρ, Ρίτα Όρα, Κεν Γουατάναμπι.

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ 110’

O ατσίδας ντετέκτιβ Χάρι Γκούντμαν εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ωθώντας έτσι τον 21χρονο γιο του Τιμ να ανακαλύψει τι συνέβη. Στην έρευνα τον βοηθά ο πρώην συνεργάτης του Χάρι, ο Ντετέκτιβ Πίκατσου: ένας ξεκαρδιστικός, αξιαγάπητος σούπερ μπελάς που μπορεί να μπερδέψει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Συνειδητοποιώντας ότι έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, καθώς ο Τιμ είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να μιλάει με τον Πίκατσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να ξεδιπλώσουν το μυστήριο. Ψάχνουν για ίχνη κάτω από τα νέον φώτα των δρόμων της Ράιμ Σιτι - μιας σύγχρονης μητρόπολης όπου οι άνθρωποι και τα Πόκεμον ζουν δίπλα-δίπλα και συναντούν μία σειρά από χαρακτήρες Πόκεμον. Σταδιακά ξεδιπλώνεται μία συγκλονιστική πλοκή, καθώς απειλείται η ειρηνική συνύπαρξη των Πόκεμον με τους ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο το σύμπαν τους.

Νουρέγιεφ: Το Λευκό Κοράκι / The White Crow

του Ρέιφ Φάινς. Με τους Ολεγκ Ιβένκο, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Τσουλπάν Κχαμάτοβα, Ρέιφ Φάινς.

Δραματική 2019, Ην. Βασίλειο - Γαλλία - Σερβία 127’

O δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ρέιφ Φάινς μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του κορυφαίου Ρώσου χορευτή Ρούντολφ Νουρέγιεφ, ο οποίος κατά την κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου κατέφυγε στη Γαλλία και εξέπληξε όλο τον κόσμο με το ταλέντο του. Με τη μοναδική του παρουσία, ο Νουρέγιεφ έλαμψε ως το πιο διάσημο αστέρι του μπαλέτου, ένας αδάμαστος και όμορφος χορευτής που ένιωσε περιορισμένος από τη ζωή της δεκαετίας του 1950 στο Λένινγκραντ και άνοιξε τα φτερά του για τη Δύση. Το φλερτάρισμά του με δυτικούς καλλιτέχνες και ιδέες τον οδήγησε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι κυνηγητού με την KGB. Μια συναρπαστική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Κορίτσια Κάποια Ηλικίας / Poms

της Ζάρα Χέις. Με τους Νταϊάν Κίτον, Τζάκι Γουίβερ, Παμ Γκρίερ, Ρέα Πέρλμαν.

Κωμωδία 2019, ΗΠΑ 91’

Σε μια κοινότητα συνταξιούχων, δύο τολμηρές γυναίκες αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια ομάδα … μαζορετών, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι ποτέ πολύ αργά για καινούργιες αρχές.

Booksmart

της Ολίβια Γουάιλντ. Με τους Κάιτλιν Ντέβερ, Μπίνι Φελντστάιν, Τζέσικα Γουίλιαμς, Λίζα Κούντροου, Γουίλ Φόρτε, Τζέισον Σουντεΐκις.

Κομεντί 2019, ΗΠΑ 105’

Κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, οι Έιμι (Κέιτλιν Ντέβερ) και Μόλι (Μπίνι Φέλντσταϊν), πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμμαθητριών τους. Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, προσπαθούν να χωρέσουν τέσσερα χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ χαοτικής περιπέτειας που κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να τις προετοιμάσει γι’ αυτό.

Κολύμπα ή Αλλιώς Βυθίσου / Le Grand Bain

του Ζιλ Λελούς. Με τους  Γκιγιόμ Κανέ, Ματιέ Αμαλρίκ, Ζαν-Χιου Ανγκλάντ, Φιλίπ Κατρίν, Μπενουά Πελβούρντ, Βιρζινί Εφιρά, Μαρίνα Φόις.

Κωμωδία 2018, Γαλλία 122’

Μια παρέα καταθλιπτικών σαραντάρηδων οι οποίοι βλέποντας τη ζωή τους να βρίσκεται σε αδιέξοδο, αποφασίζουν να φτιάξουν μια ομάδα… συγχρονισμένης κολύμβησης με προπονήτρια μια ξεπεσμένη πρωταθλήτρια.

Το Άλογο που Είμαι

του Μένιου Καραγιάννη.

Ντοκιμαντέρ 2019, Ελλάδα 89’

Η σχέση του ανθρώπου με το άφατο, την τρέλα και τον πόνο, μέσα από τις σκέψεις διαφορετικών προσωπικοτήτων, όπως ο διδάκτωρ ψυχοπαθολογίας Φώτης Καγγελάρης και η ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
34 / position1: 90 / position2: 237
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb