ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτές οι τροφές αποτρέπουν το λιπαρό δέρμα

Η λύση που σου προτείνει η φύση
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτές οι τροφές αποτρέπουν το λιπαρό δέρμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λιπαρότητα είναι ίσως κι από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορούν να σου τύχουν όσον αφορά στο δέρμα κι αυτό γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει μία περίεργη αίσθηση, έως και να σε κάνει να αισθανθείς άβολα με τον εαυτό σου. Φυσικά, αυτή η λιπαρότητα μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως είναι τα γονίδια, η κρέμα του προσώπου ή τα προϊόντα make up που χρησιμοποιείς.

Σε κάθε περίπτωση, το φαγητό μπορεί να γίνει όπλο σου και ειδικά οι 5 τροφές που βρίσκονται στην παρακάτω gallery μπορεί να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σου.

Αγγούρι

Ως γνωστόν, το αγγούρι είναι ένα λαχανικό γεμάτο νερό, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ενυδατώσει το δέρμα σε συνδυασμό με τα αντιοξειδωτικά του, ώστε να αποφευχθεί η περίσσια παραγωγή λιπαρότητας.

Ξηροί καρποί

Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που βρίσκονται στους ξηρούς καρπούς έχουν την ικανότητα να βοηθούν σε προβλήματα λιπαρότητας και ακμής, όπως επίσης και στην αποφυγή της υπερέκκρισης σμήγματος.

Πράσινα λαχανικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πράσινα λαχανικά δεν περιέχουν καθόλου λίπη, ενώ με τη μεγάλη τους περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες μπορούν να καθαρίσουν το δέρμα τόσο γενικά όσο και ειδικά από τη λιπαρότητα.

Πορτοκάλια

Η βιταμίνη C στα πορτοκάλια και σε άλλα φρούτα, όπως τα λεμόνια, με την αντιοξειδωτική της δράση μπορεί να μειώσει τη λιπαρότητα που παράγει το δέρμα.

Αβοκάντο

Το αβοκάντο έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί τόσο θεραπευτικά όσο και προληπτικά για το θέμα της λιπαρότητας, ενυδατώνοντας, παράλληλα, ουσιαστικά το δέρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 664 / position2: 1298
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb