ΠΡΟΣΩΠΑ

«Ο σύζυγός μου άλλαξε φύλο και μείναμε παντρεμένοι»

Πατέρας και ο σύζυγος έχει γίνει τώρα μητέρα και σύζυγος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Shoko Woods ήταν μαζί με τον άντρα της για 18 χρόνια, αλλά δεν ήταν μέχρι τα μέσα του 2016, που εκείνος της αποκάλυψε πως θέλει να αλλάξει φύλο.

Μάλιστα, διαγνώστηκε με κατάθλιψη και πήρε την απόφαση να προχωρήσει με τη ζωή του διαφορετικά. Σε τρία χρόνια έχει υποβληθεί σε ορμονοθεραπεία και τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για να βοηθήσουν τη μετάβασή του ως Natalie.

"Mεγάλωσα και ανατράφηκα ως αρσενικό αλλά ήξερα ότι αυτό ήταν λάθος. Ήξερα ότι ήμουν πολύ άβολα με το σώμα μου και τη ζωή μου. Από τότε που έκανα coming out και άρχισα τη μετάβασή μου, αισθάνθηκα πολύ, πολύ διαφορετικά. Η ζωή μου φαίνεται πολύ πιο γεμάτη και πραγματικά αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη και πιο ήρεμη".

"Είναι πραγματικά εκπληκτικό όταν κοιτάω πίσω πόσο έχω αλλάξει. Έχω αφήσει τον εαυτό μου να είναι απλώς ο εαυτός μου".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που η Shoko, 36 ετών, είναι πολύ υποστηρικτική η ίδια πέρασε ένα μεγάλο διάστημα αναρωτόμενη αν μπορεί να υποστηρίξει αυτή τη σχέση! 

Όμως η σύζυγος της Natalie ήταν τελικά σε θέση να συμβιβαστεί με τη μετάβαση,

Αφού είπε στον Shoko, η Natalie έπρεπε τότε να αποκαλύψει το μυστικό της στις κόρες του ζευγαριού, την 11χρονη Ashley και τη 13χρονη Sonia.

"Τα κορίτσια ήταν πολύ μικρά και όταν τους το είπα, πραγματικά πανικοβλήθηκαν, είχαν αναστατωθεί και άρχισαν να κλαίνε. Είπαν 'δεν θέλουμε να αλλάξεις, σε παρακαλούμε μείνε όπως είσαι!' αλλά κατάφερα να τις ηρεμήσω" λέει η Natalie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 176 / position2: 877
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb