STYLE
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δες τους νικητές: H ομορφότερη πάνινη τσάντα του καλοκαιριού

Το 24goat δημιουργεί χειροποίητες πάνινες τσάντες (tote bags) με μοναδικά σχέδια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δες τους νικητές: H ομορφότερη πάνινη τσάντα του καλοκαιριού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 24 Goat είναι ένα αθηναϊκό brand που δημιουργεί χειροποίητες πάνινες τσάντες (tote bags) με μοναδικά σχέδια, τυπωμένα στο χέρι με την μέθοδο την λινοτυπίας, που βασίζεται στην τέχνη της χαρακτικής. 

"Οι πάνινες τσάντες υπάρχουν εδώ και δεκαετίες ως αξεσουαρ, αλλά στην Ελλάδα δεν μπήκαν εύκολα στη ζωή μας! Αργήσαμε δεν νομίζεις;" ρωτήσαμε πρόσφατα την σχεδιάστρια Ειρήνη Σοϊλέ.

"Οι πάνινες τσάντες χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες όχι μόνο για τα ψώνια άλλα για οτιδήποτε θα ήθελε κανείς να κουβαλήσει/μεταφέρει μέσα στη μέρα του, από βιβλία, ρούχα και τάπερ, μέχρι απλά το πορτοφόλι και τα κλειδιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ανθεκτικές, φιλικές προς το περιβάλλον, υπερβολικά άνετες και ταιριάζουν με όλα τα στυλ! Στην Ελλάδα μπορεί να άργησε να εμφανιστεί, όμως τα τελευταία χρόνια έχει μπει πλέον δυναμικά στην καθημερινότητα μας. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει η ανάγκη να μεταφέρουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα μες τη μέρα μας, από το γραφείο στο γυμναστήριο, από το γυμναστήριο στο καφέ και από το καφέ στο σουπερμάρκετ."

Δες περισσότερα εδώ

Κάντην δική σου απλά κάνοντας follow στο Pink.gr στο Instagram και ακολουθώντας τις οδηγίες!

View this post on Instagram

Το 24 Goat είναι ένα αθηναϊκό brand που δημιουργεί χειροποίητες πάνινες τσάντες (tote bags) με μοναδικά σχέδια, τυπωμένα στο χέρι με την μέθοδο την λινοτυπίας, που βασίζεται στην τέχνη της χαρακτικής. Κάντην δική σου απλά! 1. Follow @pinkgr.official 2. Like στο post Και είσαι έτοιμη! Σε 15 μέρες θα γίνει η κλήρωση και η νικήτρια θα ειδοποιηθεί με μήνυμα για περισσότερες λεπτομέρειες για την παράδοση της τσάντας! Καλή επιτυχία σε όλες! #giveawaysgr #giveaway #diagonismos #giveaways #giveawaygreece #διαγωνισμός #greece #giveawaysgreece #διαγωνισμοί #diagwnismos  #greekgiveaways #diagonismoi #diagwnismoi #grgiveaway #διαγωνισμος #greekgiveaway #giveawaygr#grgiveaways#giveawaytime

A post shared by Pink.gr (@pinkgr.official) on

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 223 / position2: 660
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb