ΙΟΥΝΙΟΣ 2020 - ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ENTERTAINMENT

Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει στο Athens Pride

Το προσεχές Σάββατο, 8 Ιουνίου

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 03, 2019
Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει στο Athens Pride

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε εντατικούς ρυθμούς βρίσκεται η διοργάνωση του ετήσιου Athens Pride, με δράσεις και εκδηλώσεις όλη την εβδομάδα και την μεγάλη παρέλαση το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου. Οι διοργανωτές του Athens Pride έχουν αποφασίσει και το σλόγκαν της φετινής χρονιάς: «Ο δρόμος είχε τη δική μας ιστορία» θα αναγράφεται σε πλακάτ και πανό το Σάββατο, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από την εξέγερση του Στόουνγουόλ στο Μανχάταν.

Τα γεγονότα εκείνα θεωρούνται ορόσημο για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και η απαρχή του θεσμού των Pride, που πλέον έχει καθιερωθεί σε δεκάδες χώρες του κόσμου.

Οι διοργανωτές του Athens Pride όμως θέλουν να συνδέσουν με το σύνθημα αυτό και τις διαδηλώσεις στην Ελλάδα υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, καθώς και να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ζακ Κωστόπουλο, που έχασε τη ζωή του στο δρόμο, στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, στην Ομόνοια.

Τα τελευταία χρόνια, στη σκηνή του Athens Pride εμφανίζονται μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την στήριξή τους στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Ελλάδα. Φέτος, στο Pride επιστρέφει η Ελένη Φουρέιρα, που διαθέτει τεράστιο φαν κλαμπ στην γκέι κοινότητα.

Μετά την λαμπερή της εμφάνιση στην Eurovision, η οποία συζητήθηκε για μια ακόμη φορά από δεκάδες ξένα ΜΜΕ, η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί στην Αθήνα για μια συναυλία στο πλαίσιο του Athens Pride.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Proud of Pride! An honour to be serving and representing by headling #athenspride2019 !!!! More to come 😉 happy #pridemonth 🔮 @athensprideofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 592 / position2: 1176
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb