ΣΧΕΣΕΙΣ

It`s Complicated: Τι κάνεις όταν το αγόρι σου βλέπει μπάλα;

Πως περνάνε τα κορίτσια όταν του αγόρι τους βλέπει ποδόσφαιρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι κάνουν οι γυναίκες όταν οι άντρες βλέπουν ποδόσφαιρο; Τι κάνεις όταν ο δικός σου παρακολουθεί ποδόσφαιρο; Αράζεις μαζί του, πηγαίνεις και κάθεσαι επειδικτικά μπροστά στην τηλεόραση για να του την σπάσεις ή τον παρατάς και κάνεις τη ζωή σου; Γιατί τα αγόρια μπορεί να λατρεύουν την μπάλα αλλά οι περισσότερες κοπέλες δεν έχουν την ίδια άποψη.

Μια πρόσφατη έρευνα πάντως, αποκάλυψε ότι η νούμερο ένα δικαιολογία για να μην κάνει σeξ ένας άνδρας δεν είναι πλέον ο πονοκέφαλος και ακόμα πιο απίστευτο είναι πως δεν είναι πλέον οι γυναίκες εκείνες που έχουν τα πρωτεία στην αποφυγεί του έpωτα.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η κλασική δικαιολογία του πονοκέφαλου δεν προτιμάται από τους άνδρες, οι οποίοι πλέον δεν χρειάζονται δικαιολογίες για να απαρνηθούν τις σeξουαλικές οpέξεις της συντρόφου τους,  αφού ομολογούν ξεκάθαρα ότι προτιμούν να βλέπουν ποδόσφαιρο, από το να κάνουν σeξ. Αυτό, τουλάχιστον αποκάλυψε μεγάλη μελέτη που έγινε στην Μ. Βρετανία από την Durex ως μέρος της εκστρατείας της με τον τίτλο #DontFakeIt.

το 40% παραδέχτηκε ότι θα αρνηθεί σeξ στην σύντροφό του, όταν εκείνη του πει να το κάνουν και θα προτιμήσει να δει πρωτα τον αγώνα ποδοσφαίρου, ενώ ένα 42%, θα προσπαθήσει να τελειώσει γρήγορα την πράξη, για να πάει μετά να δει τον αγώνα με την ησυχία του

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αν και μια ειλικρινής απάντηση για το αν θέλουν να κάνουν σeξ οι άντρες εξακολουθεί να είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος άρνησης τους, εντούτοις πολλοί επιλέγουν να παριστάνουν τους άρρωστους, προκειμένου να μην το κάνουν, για να δουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου που θέλουν στην τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, το 40% παραδέχτηκε ότι θα αρνηθεί σeξ στην σύντροφό του, όταν εκείνη του πει να το κάνουν και θα προτιμήσει να δει πρωτα τον αγώνα ποδοσφαίρου, ενώ ένα 42%, θα προσπαθήσει να τελειώσει γρήγορα την πράξη, για να πάει μετά να δει τον αγώνα με την ησυχία του. 

Τέλος το 37% των ανδρών είπε ότι θα δεχόταν να ενδώσει στις σeξουαλικές οpέξεις της συντρόφου του, αρκεί εκείνη να μην έχει πρόβλημα με το να παίζει ο αγώνας στην τηλεόραση, ώστε να τον κοιτάνε στα κλεφτά και να ακούνε την εξέλιξή του, όσο συμβαίνουν οι πεpιπτύξεις.

Μια άλλη έρευνα από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, έδειξε επίσης ότι οι επιδόσεις των ανδρών σε συχνότητα επαφών ήταν οι μισές, σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου, ενώ στις γυναίκες η συχνότητα ήταν ίδια ή λίγο ανεβασμένη. Οπότε τα συμπεράσματα είναι δικά σου.

«Το εύλογο συμπέρασμα είναι πως, αφού οι άνδρες μείωσαν τις επαφές τους λόγω ποδοσφαιροπληξίας, ενώ οι γυναίκες είχαν ίδιες ή και καλύτερες επιδόσεις την περίοδο αυτή, οι γυναίκες θα έπαιζαν εκτός γηπέδου τις ώρες που οι άνδρες έπαιζαν εντός»Σε πολλές έρευνες του εξωτερικού η μείωση συχνότητας στις εpωτικές επαφές των ανδρών παρατηρήθηκε επανειλημμένα στις αθλητικές Κυριακές και σε μεγάλες διοργανώσεις. 

Οι άνδρες του πλανήτη μειοδοτούν σε επιδόσεις εpωτικές, ενώ πλειοδοτούν σε ασκήσεις κατανάλωσης μπύρας και πίτσας, αφού η γυναικεία παρουσία την ώρα του ποδοσφαιρικού οργασμού τους προκαλεί συνήθως ένα είδος αλλεργίας.

Τώρα τα αποτέλεσματα αυτά δεν θα αρέσουν προφανώς σε κανέναν άντρα, αλλά οκ δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες είναι ίδιες. Γενικά ρε παιδί μου αφήσε τον τον άνθρωπο να δει ένα μάτσακι να γουστάρει κ αυτός, αλλά αν δεις ότι το παρακάνει και σε ενοχλεί πες του το να το μειώσει λίγο.

Παρόλα αυτά μπορείς και εσύ καμιά ημέρα να αράξεις μάζι του και να δεις τι είναι αυτό που τον συναρπάζει τοσο. Μόνο αυτός θα πρέπει να τρώει στη μαπά δηλάδη τα ψώνια σου και τα brunch τις Κυριακές; Γίνε και εσύ λίγο αμαζόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 612 / position2: 1649
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb