ENTERTAINMENT

Ταινίες της εβδομάδας: Οι ιστορίες του Elton John και ενός διαφορετικού... Τζίμι Χέντριξ

Rocketman - Αναζητώντας τον Χέντριξ - Όνειρα σε Ψηλοτάκουνες Γόβες - Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων - Αποκαλύψεις- Ma

Ταινίες της εβδομάδας: Οι ιστορίες του Elton John και ενός διαφορετικού... Τζίμι Χέντριξ
@rogerebert.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Rocketman

του Ντέξτερ Φλέτσερ. Με τους Τάρον Ετζερτον, Τζέιμι Μπελ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ.

Βιογραφία 2019, Ην. Βασίλειο - ΗΠΑ 121'

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Rocketman» είναι ένα επικό μιούζικαλ φαντασίας για την απίθανη ιστορία των πρώτων χρόνων της καριέρας του Έλτον Τζον. Η ταινία ακολουθεί το μεγαλειώδες ταξίδι της μεταμόρφωσης του Ρέτζιναλντ Ντουάιτ από ντροπαλό πιανίστα στον παγκόσμιο σταρ Έλτον Τζον. Πρόκειται για την ιστορία τού πώς ένα αγόρι από μια μικρή πόλη γίνεται μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μουσικής και της ποπ κουλτούρας γενικότερα.

Αναζητώντας τον Χέντριξ 

του Μάριου Πιπερίδη. Με τους Βίκυ Παπαδοπούλου, Αδάμ Βουσδούκο, Φατίχ Αλ, Οζγκούρ Καραντενίζ, Γιάννη Κόκκινο, Βαλεντίνο Κόκκινο, Τόνυ Δημητρίου, Κωνσταντίνο Τσιώλη, Γεωργία Κωνσταντίνου.

Δραματική κομεντί 2018, Κύπρος - Γερμανία - Ελλάδα 93'

Το σχέδιο του Γιάννη για να φύγει από την Κύπρο ανατρέπεται, όταν ο σκύλος του, ο Τζίμυ, διασχίζει την Νεκρή Ζώνη, που χωρίζει τις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα. Επειδή η μεταφορά ζώων από τα κατεχόμενα απαγορεύεται, ο Γιάννης αναγκάζεται να ζητήσει την βοήθεια κάποιον “εκλεκτών” χαρακτήρων για να τον φέρει πίσω.

Όνειρα σε Ψηλοτάκουνες Γόβες / Dumplin'

της Αν Φλέτσερ. Με τους Ντάνιελ Μακντόναλντ, Τζένιφερ Ανιστον, Οντέγια Ρας.

Δραματική κωμωδία 2019, ΗΠΑ 110'

Η Γουίλ είναι η plus size έφηβη κόρη μιας πρώην Βασίλισσας της Ομορφιάς. Θέλοντας να κάνει την δική της επανάσταση και να διαμαρτυρηθεί για τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς δηλώνει συμμετοχή στα τοπικά καλλιστεία. Ξαφνικά πολλές άλλες κοπέλες ακολουθούν το παράδειγμα της και η Γουίλ ανακαλύπτει την σημασία της πραγματικής ομορφιάς και φιλίας.

Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων / Godzilla: King of the Monsters

 του Μάικλ Ντάκερτι. Με τους Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Βέρα Φαρμίγκα, Κάιλ Τσάντλερ, Ζανγκ Ζιγί, Κεν Γουατανάμπε, Τσαρλς Ντανς, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Τόμας Μίντλντιτς, Αίσα Χιντς.

Περιπέτεια 2019, ΗΠΑ 132'

Η Monarch είναι μια κρυφή ζωολογική ομάδα που παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη και τη δράση μυθικών πλασμάτων που ζουν στο βυθό της θάλασσας. Ανάμεσα σε αυτά, είναι ο Godzilla που θα επιστρατευτεί και πάλι υπέρ της ανθρωπότητας, καθώς θα αντιμετωπίσει τέρατα όπως τους Mothra, Rodan αλλά και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο βασιλιά Ghidorah. Οι μάχες του θα παίξουν θεμελιώδη ρόλο στην ισορροπία του πλανήτη και το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης.

Αποκαλύψεις / The Uncovering

του Νάτσο Ρουιπέρεζ. Με τους Λεονάρντο Σμπαράλια, Χαν Κορνέτ, Μίτσελ Νόερ, Άνα Τορέντ, Τζιελένα Τζοβανόβα. 

Θρίλερ 2019, Ισπανία - Αργεντινή 108'

Όταν o Ζόρντι επιστρέφει στο χωριό που μεγάλωσε, μαθαίνει ότι ο πατέρας του δεν είναι θαμμένος στο νεκροταφείο του χωριού. Αμέσως μετά, διαπιστώνει ότι η Βέρα, μια νεαρή κοπέλα που υποτίθεται ότι είχε σκοτωθεί μαζί με τον πατέρα του, είναι ακόμα ζωντανή. Με αυτά τα νέα δεδομένα, ο Ζόρντι αποφασίζει να μείνει στο χωριό και να προσπαθήσει να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στον πατέρα του. Σύντομα θα αντιμετωπίσει μια σειρά από μυστηριώδεις καταστάσεις και οδυνηρές αποκαλύψεις.

Ma

του Τέιτ Τέιλορ. Με τους Οκτάβια Σπένσερ.

Τρόμου 2019, ΗΠΑ 99'

Μια φαινομενικά άκακη και μοναχική γυναίκα, γνωρίζει μια παρέα εφήβων και τους προσφέρει το υπόγειό της για να διασκεδάσουν, ωστόσο τούς θέτει μερικούς κανόνες για τη χρήση του. Όσο η παρέα περνά ανέμελη το χρόνο της στο υπόγειο, η γυναίκα ετοιμάζει ένα σχέδιο που θα κάνει τις ζωές τους σκέτο εφιάλτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
29 / position1: 30 / position2: 199
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb