CELEB STYLE

Τα θηλυκά πέδιλα της Δούκισσας Νομικού είναι ZARA και κοστίζουν λιγότερο από 40 ευρώ

Θα ξετρελαθείς μαζί τους

Τα θηλυκά πέδιλα της Δούκισσας Νομικού είναι ZARA και κοστίζουν λιγότερο από 40 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Δούκισσα Νομικού είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις Ελληνίδες που διαθέτουν το πιο ωραίο στυλ. Έχει εξαιρετικό γούστο και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια επιλέγει πάντοτε κομψά ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία τα χαρακτηρίζει η απλότητά τους. Αυτό μπορεί να το δει κανείς, άλλωστε, και από το τελευταίο της post στο Instagram.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Δούκισσα Νομικού ποζάρει, φορώντας ένα πανέμορφο ζευγάρι πουά πέδιλα, με τα οποία καταφέρνει να αναδείξει ολόκληρο το σύνολο. Αυτός είναι, βέβαια, κι ένας από τους λόγους που καταφέρνει να ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτό είναι το χθεσινό outfit🌟 #totallook #zara Το σημερινό είναι μαγιό 😜🐬 Εσύ που είσαι και τι φοράς; (ακούστηκε κάπως πονηρό αυτό 🙈) Καλό ΣΚ σε όλους 🌞

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Το καλύτερο της υπόθεσης, όμως, είναι ότι αυτό το ζευγάρι παπούτσια μπορεί να γίνει δικό σας με λιγότερο από 50 ευρώ. Το γνωστό μοντέλο επέλεξε να συμπληρώσει την εμφάνισή της με το brand Zara και συγκεκριμένα με αυτά τα πανέμορφα πέδιλα που κοστίζουν 39,95 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
1 / position1: 381 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb