CELEBS

Σπάνια φωτογραφία της Κate Middleton με τα καλλίγραμμα πόδια της

Μια από τις ελάχιστες φορές που αποκαλύπτει το κορμί της

Σπάνια φωτογραφία της Κate Middleton με τα καλλίγραμμα πόδια της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρόσφατη εμφάνιση της Kate Middleton στο Βletchley Park και η συνάντησή της τόσο με μαθητές όσο και με βετεράνους του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου δεν απασχόλησε τα Μέσα για τους προφανείς λόγους.

Αυτό που παρατήρησαν πολλοί, είναι πως η δούκισσα ακολουθεί πιστά τα χνάρια της Meghan Markle και αποφάσισε κι αυτή να σπάσει έναν βασικό κανόνα του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη Kate, αποφάσισε να ανακυκλώσει ένα μακρύ πουά γαλάζιο φόρεμα αξίας 1.750 λιρών, από την Alessandra Rich, το άνοιγμα του οποίου ήταν τέτοιο ώστε ο άνεμος μας αποκάλυψε τα γυμνασμένα πόδια της συζύγου του πρίγκιπα William.

Το εν λόγω φόρεμα, η Middleton το είχε φορέσει ξανά στην οικογενειακή φωτογράφηση για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου τον περασμένο Νοέμβριο. Αυτό που ανακάλυψαν οι ειδικοί του royal ρεπορτάζ είναι πως Kate δεν φορούσε το nude καλσόν που επιβάλλουν οι κανόνες της βασίλισσας Ελισάβετ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Express.uk αναφέρει πως ναι μεν η Meghan έχει κάνει το ίδιο πολλές φορές στο παρελθόν, η βασίλισσα είναι πιο αυστηρή με την Kate και της έχει επανειλημμένα ζητήσει να μην παραλείπει το καλσόν.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από την εμφάνιση της Kate

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 390 / position2: 938
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb