ΣΧΕΣΕΙΣ

Aν το αγόρι που σου αρέσει κάνει αυτά, τότε δεν σε θέλει

Τόσο απλά.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Aν το αγόρι που σου αρέσει κάνει αυτά, τότε δεν σε θέλει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ξέρεις το σενάριο όπου νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά αλλά από την άλλη δεν μπορείς και να προσδιορίσεις τι. Δεν είναι πως κάνει κάτι λάθος, δεν είναι ότι φέρεται άσχημα, αλλά είναι πως κάνει κάποια πράγματα με τρόπο που θα έπρεπε να πάρεις ξεκάθαρα το μήνυμα. Δες τα 4 σημεία - κλειδιά τα οποία θα σε κάνουν να καταλάβεις πως δεν πρόκειται να κάνεις σχέση.

Αν ξεχνάει να σου τηλεφωνήσει

Ας υποθέσουμε πως έχει πάει απόγευμα, εσύ τον έχεις αποχαιρετήσει εχτές μετά από ραντεβού/σeξ κλπ. Δεν έχει πάρει τηλέφωνο, περιμένεις. Πηγαίνει βράδυ. Δεν έχει εμφανιστεί. Να, αυτό είναι ένα καλό πρώτο δείγμα.

Αν κανονίζει πρώτα τις διακοπές με τους φίλους του και έπειτα μαζί σου

Εχετε βγει έξω, και σου ανακοινώνει πως κανόνισε με την παρέα του να πάνε 10ήμερο στα νησιά. Δε σου προτείνει να ακολουθήσεις, ούτε να σχεδιάσετε κάτι μαζί. Δεύτερο καλό δείγμα.

Αν επικοινωνεί μαζί σου αφού πρώτα εσύ τον αναζητήσεις

Πάντοτε χαίρεται όταν σε ακούει, είναι πάντα ομιλητικός, ευχάριστος και ευγενικός. Και αν τον καλέσεις να βγείτε έξω, πιθανότατα να έρθει και να περάσετε καλά. Αν όμως δεν τον αναζητήσεις, πιθανότητα πάλι να μην τον δεις. Τρίτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ δείγμα πως δεν ενδιαφέρεται. Πάμε για το τελικό.

Αν δεν έχει προτεραιότητα τη συνάντηση μαζί σου

Αν η εβδομάδα του δεν γεμίζει από κοινές σας στιγμές, αν δεν σχεδιάζει, δεν οργανώνει, δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να έρθετε πιο κοντά δεν σε θέλει. Ή μάλλον δεν σε θέλει όσο πρέπει για να τα φτιάξετε. Από εκεί και πέρα καλή τύχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 418 / position2: 1376
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb