ΠΡΟΣΩΠΑ

Oι φωτογραφίες της Όλγας τραβούν τα βλέμματα σαν μαγνήτης

Μια αστική φωτογράφος με απίστευτη αισθητική
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Oι φωτογραφίες της Όλγας τραβούν τα βλέμματα σαν μαγνήτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε της φωτογραφία τραβά τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Εκτός από το στιγμιότυπο, είναι και τα χρώματα, η αισθητική, η ατμόσφαιρα που κάνει την διαφορά από όσα περνούν από μπροστά σου στο feed. Γνώρισε την Όλγα Δέικου!

"Είμαι φωτογράφος, ενώ παράλληλα ασχολούμαι επαγγελματικά και με την κινούμενη εικόνα".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Δεν εχω συγκεκριμενο θέμα που να μου αρέσει περισσότερο, είτε αστικό τοπίο, είτε φύση, είτε πορτραιτο, πρώτα αισθάνομαι και μετά πιανω την καμερα. Συνήθως με ελκύουν πράγματα που δε φαίνονται. Τα φαντάζομαι τελειωμένα σαν εικόνες και μετά πατάω κλικ".

"Στα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με τη φωτογραφία θελω να τους πω να μην τους ενδιαφέρει με τι θα φωτογραφίσουν. Μηχανες, φακοί, να μην χαθουν σε τεχνικές λεπτομέρειες. Πάνω απο όλα είναι τι σκέφτεσαι και πως προσεγγίζεις ενα θέμα. Να μην εμπιστεύονται εύκολα επίσης άλλους "γνώστες" , η φωτογραφία είναι πολύ προσωπική .Να ακολουθούν το ένστικτο τους και να επιμένουν".

"Όλοι χρησιμοποιούμε προγραμματα, δε μετραει το πρόγραμμα, μετράει να ξερεις να βλεπεις. Αν η φωτογραφια ειναι καλη το edit ειναι πολυ μετά..."

"Η φωτογραφία είναι σαν θεραπεία για μενα .Δεν έχω ιδέα πού θα με φτάσει, δεν έχω σκεφτεί αν θα φτάσω καπου. Εχω την ανάγκη να βγάζω εικόνες. Πέρα απο δουλειά. Εικόνες για μενα".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 236 / position2: 419
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb