MAKEUP

Tα μυστικά ομορφιάς της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Tι έκανε η μεγάλη σταρ του κινηματογράφου για να είναι τόσο όμορφη και λαμπερή;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα μυστικά ομορφιάς της Αλίκης Βουγιουκλάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"O μόνoς τομέας για τον οποίο δεν καταβάλω καμία προσπάθεια είναι αυτός της εξωτερικής μου εμφάνισης. Είμαι πλασμένη από τα χαρακτηριστικά ενός αγνού κοριτσόπουλου" έλεγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τι έκανε όμως για να διατηρεί αυτή την εικόνα;

H Aλίκη ασχολούνταν όπως φαντάζεστε, πάρα πολύ με την εξωτερική της εμφάνιση. Πρόσεχε πάρα πολύ τη διατροφή της και γυμναζόταν. Δεν έτρωγε γλυκά ενώ απέφευγε το κρέας.

Για να διατηρεί το δέρμα της λαμπερό έκανε μπάνιο με ελαιόλαδο και έπειτα το έβαζε σαν μάσκα στα μαλλιά της για να έξτρα θρέψη και περιποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Το καλύτερο μου καλλυντικό είναι το λάδι ελιάς . Με αυτό όλο το καλοκαίρι πασαλείβομαι και γεύομαι τις αχτίνες του ηλίου. Ποτέ όμως στο πρόσωπο. Μικρή είχα έναν Ρώσο μακιγιέρ τον Σταύρο Κελεσίδη, που μου είχε τονίσει πως ποτέ το γυναικείο πρόσωπο δεν πρέπει να εκτίθεται στον ήλιο γιατί αφυδατώνεται και μαραίνεται".

Κάτι άλλο που ακολουθούσε ευλαβικά ήταν το ότι δεν επιβάρυνε την επιδερμίδα της καθημερινά με καλλυντικά και πάντα εφάρμοζε μια απλή ενυδατική κρέμα. "Προσπαθώ να ξεκουράζομαι όταν έχω καιρό και να κοιμάμαι 8 ώρες την ημέρα" έλεγε.

Δεν της άρεσε το έντονο μακιγιάζ όμως φορούσε πάντα μαύρο eyeliner και της άρεσαν πολύ οι ψεύτικες βλεφαρίδες και το ρουζ σε απαλές αποχρώσεις. Παράλληλα, δεν ξεχνούσε ποτέ να τονίζει τα χείλη της με nude και ροζ αποχρώσεις.

"Θα συμβούλευα τις γυναίκες να αποφεύγουν τις μικροκακίες τα μικροπράγματα, μικροζηλείες, μικροφθόνους. Αυτά όλα αποτυπώνονται στο πρόσωπο μας. Να δουν με αυτοπεποίθηση την ζωή και την θέση τους".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 243 / position2: 566
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb