ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αν η πρώην του ανήκει σε αυτά τα ζώδια, τότε δεν μπλέκεις

Πρόσεχε γιατί δεν θα σε αφήσει σε ησυχία

Αν η πρώην του ανήκει σε αυτά τα ζώδια, τότε δεν μπλέκεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πρώην και πρώην των αντρών. Εκείνες που μετά τον χωρισμό αποχωρούν και εξαφανίζονται και εκείνες που αντί να συνεχίσουν την ζωή τους και να βρουν νέους συντρόφους ή ακόμα και αν έχουν δεν λένε να σταματήσουν να χώνονται στην ζωή του παλιού τους αγοριού ή ακόμα χειρότερα, να το έχουν τραυματίσει τόσο που να μην μπορεί εκείνο να ηρεμίσει από την ύπαρξη τους.

Αν δε, οι πρώην ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε φυλάξου γιατί πραγματικά δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Είναι ύπουλες, έτοιμες για εκδίκηση και δεν πρόκειται να λυπηθούν ούτε εσένα ούτε το αγόρι σου.

Δίδυμος

Η ύπουλη Δίδυμος είναι αυτή που έχει κρατήσει το ρόλο της “φίλης” στη ζωή του πρώην της με αποτέλεσμα να προσπαθεί με μηχανοραφίες να ελέγχει τη μετέπειτα ζωή του. Δε θα κάνει ευθέως τίποτα, αλλά με διάφορες υποχθόνιες μεθόδους θα προσπαθήσει να τον απομακρύνει σχεδόν από κάθε επόμενή του σύντροφο -επειδή θέλει το καλό του-.

Σκορπιός

Η δηλητηριώδης Σκορπιός δε θα πάψει να χύνει το φαρμάκι της για κάθε τι νέο στη ζωή του ενώ οπωσδήποτε θα είναι διαθέσιμη για να κάνουν σεξ σε κάθε πιθανή ευκαιρία. Άμα η πρώην του είναι Σκορπιός το πιθανότερο είναι να ξαναγίνει νυν του. Τουλάχιστον αυτή είναι ειλικρινής θα καταλάβεις τις επιθετικές προθέσεις της αμέσως.

Τοξότης

Είναι η πρώην που πάντα διώχνει και σπάνια την αφήνουν. Ακόμη κι αν την αφήσουν, μετά την ξαναποθούν κι εκείνη ούτε καν τους θυμάται. Η Τοξότης είναι η γυναίκα που πέρασε από τη ζωή του και τον σημάδεψε, δε θα την ξεπεράσει ποτέ για πολλούς λόγους, το πιθανότερο όμως είναι να μη σας ενοχλήσει ποτέ, είναι σίγουρα στον κόσμο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
1 / position1: 397 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb