ENTERTAINMENT

Masterchef 3: Ο «Χάμπος» κατοχυρώνει πνευματικά το «εν κουλί»

Πουλάει την ατάκα που τον έκανε διάσημο

Δημοσίευση ΑΠΡ 18, 2019
Masterchef 3: Ο «Χάμπος» κατοχυρώνει πνευματικά το «εν κουλί»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παίκτης του MasterChef 3, Χάμπος, έγινε διάσημος και αγαπητός στα social media για την ατάκα του «εν κουλί» η οποία έγινε viral από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε στον «αέρα».

Έτσι ο γκεστ πλέον παίκτης του MasterChef 3 Χαράλαμπος Κοτσώνης αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Όπως ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, βρίσκεται ήδη στη φάση της κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων της περίφημης φράσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παίκτης όμως, έφτιαξε και ποτήρια με αυτή την ονομασία και τα πουλάει έναντι του ποσού των 20 ευρώ με δυνατότητα αποστολής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Για όσους ενδιαφέρθηκαν για το αν πωλείται το ποτήρι μου, μπορω να σας πώ οτι επειδή είμαι στην διαδικασία να πάρω τα πνευματικά δικαιώματα του "εν κουλί" πλέον , μπορούν να το παραγγείλουν εύκολα μεσώ της @gotshirtscy εχω το link στο Bio μου εδώ στο instagram!

Οσο για για την "υψηλή" τιμή του που άκουσα, είναι με την ίδια λογική που βρίσκεις τα ίδια ποτήρια στα γνωστά καφε παντού!

Συν οτι αυτό ειναι και για ζεστα και για κρυα, η καλύτερη ποιότητα που βρήκα παγκύπρια και environmental friendly, θα χαρω να δω story σας με το ποτήρι μου σύντομα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 181 / position2: 500
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb