CELEB STYLE

«Ποτέ δεν έτρωγα υγιεινά, δεν γυμναζόμουν, έπεφτα για ύπνο βαμμένη»

Αυτή είναι η αλήθεια της Kate Moss
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
«Ποτέ δεν έτρωγα υγιεινά, δεν γυμναζόμουν, έπεφτα για ύπνο βαμμένη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να έχεις προσπαθήσει για την εμφάνισή σου, ίσως και όχι. Όμως όταν ένα από τα μεγαλύτερα σούπερ μόντελ όλων των εποχών, δηλαδή η Kate Moss δηλώνει πως όλα ήταν θέμα... καλών γονιδίων μπορεί να σε τσακίσει!

Kαι έρχεται η ζωή να σε χαστουκίσει όταν ανακαλύπτεις πως ένα από τα μεγαλύτερα σούπερ μόντελ όλων των εποχών, δηλαδή η Kate Moss δεν χρειάστηκε ποτέ να προσπαθήσει για την εμφάνισή της.

Και όσο εσύ πεινάς πάνω από ένα μπολ μαρουλιού εκείνη έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν: «Βασικά δεν έχω δει καμία βελτίωση από τότε που ξεκίνησα να τρώω πιο υγιεινά, δηλαδή σαλάτες και τέτοια. Ποτέ δεν συνήθιζα να τρώω σαλάτες και τώρα έχω φτάσει στο σημείο του "juicing". Μαγειρεύω, αλλά όχι όσο θα ήθελα επειδή είμαι πάντα απασχολημένη, αλλά φτιάχνω καλό ψητό. Επίσης φτιάχνω ωραίο πρωινό- τα αυγά είναι το φόρτε μου».   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αν πιστεύεις πως όσο ήταν στα 20 και στα 30 της ασχολούνταν σχολαστικά με το δέρμα της, η απάντησή της θα σε... εκπλήξει: «Δεν μπορούσα ποτέ να ασχοληθώ με πολλά προϊόντα, τα μπέρδευα και τελικά δεν είχα ιδέα τι να κάνω. Δεν έχω το χρόνο να κάθομαι εκεί για αιώνες και να βάζω κρέμες στο πρόσωπό μου».   

Όπως καταλαβαίνεις το γεγονός ότι ούτε καν ξεβαφόταν πριν πέσει για ύπνο ενώ εσύ το κάνεις ευλαβικά προσθέτει πόντους στα νεύρα σου: «Ανά περιόδους πέφτω για ύπνο με το μέικ απ αλλά δεν θέλω να μου γίνει συνήθεια. Το αποτέλεσμα το βλέπεις την επόμενη μέρα. Το θέαμα δεν είναι καθόλου ωραίο».   

Και για να σε απογειώσουμε όσον αφορά τη γυμναστική, η Kate ήταν φυσικό ταλέντο! «Ποτέ δεν υπήρξα τύπος του γυμναστηρίου. Πάντα σκεφτόμουν, "Μπα". Μου χάλαγε το κέφι, αλλά τελευταία έχω αρχίσει να ασκούμαι τακτικά και μου αρέσει. Είμαι σε πολύ αρχικό στάδιο αλλά έχω γραφτεί σε γυμναστήριο και με κάνει να νιώθω καλά».   

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Kate by Mert. @mertalas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Moss Latest ⚡️ (@katemosslatest) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In London today! More in my story.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Moss Latest ⚡️ (@katemosslatest) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 242 / position2: 902
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb