THINK

Ο συγκινητικός λόγος που αυτός ο 12χρονος μελετά τις νύχτες στο πεζοδρόμιο

Οι εικόνες του παιδιού κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου

Ο συγκινητικός λόγος που αυτός ο 12χρονος μελετά τις νύχτες στο πεζοδρόμιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πόλη Moche του Περού ένα 12χρονο αγόρι πιάστηκε από τις κάμερες του δρόμου να διαβάζει κάτω από τις λάμπες στο πεζοδρόμιο και οι εικόνες του έκαναν τον γύρω του κόσμου. Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ο λόγος που ο μικρός μελετά εκεί τα μαθήματα του είναι δυστυχώς επειδή οι γονείς του δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα.

Η συνήθεια αυτή του αγοριού έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι θέλοντας να ελέγξουν τις κάμερες στον δρόμο το πέτυχαν να κάθεται στο πεζοδρόμιο και το θεώρησαν ύποπτο, μέχρι που κάνοντας zoom είδαν ότι στην πραγματικότητα εκείνο διάβαζε.

Συγκινημένοι από την κίνηση του παιδιού, οι αστυνομικοί δημοσίευσαν το βίντεο του στην σελίδα του τμήματος στο Facebook και αυτό έγινε παγκόσμιο viral. Μέχρι στιγμής το βίντεο με τον Victor - όπως είναι το όνομα του 12χρονου - μετρά περισσότερα από 5.000.000 views, ενώ η ιστορία του έκανε πρωτοσέλιδα σε όλον τον πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται ότι στο σπίτι ου Victor, αφού δεν υπάρχει ηλεκτρικό οι γονείς του ανάβουν κεριά, το παιδί όμως που δεν προλαβαίνει να τελειώσει το διάβασμα του μέχρι τη δύση του ηλίου βγαίνει και συνεχίζει στο πεζοδρόμιο αφού δεν μπορεί να δει καλά με τα κεριά. 

Όπως δήλωσε η μητέρα του, ο μικρός πέραν του ότι βοηθάει την οικογένεια του με τις δουλειές στο σπίτι και τη βοσκή των προβάτων, παίρνει πολύ σοβαρά και το σχολείο του, έχοντας πάντα πολύ καλούς βαθμούς. Μάλιστα μετά το διάσημο βίντεο του, ο δήμαρχος της πόλης επισκέφθηκε το αγόρι για να το τιμήσει και του υποσχέθηκε ότι θα πληρώσει το ρεύμα στο σπίτι του για να μην χρειαστεί να βγει ξανά στον δρόμο για διάβασμα.

Όσο για τα επαγγελματικά του όνειρα στο μέλλον, ο Victor δηλώνει ότι θέλει να γίνει αστυνομικός για να βάλει τέλος στην διαφθορά.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
9 / position1: 474 / position2: 1082
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb