ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο σύντροφος σου είχε εμπειρία με άτομο του ίδιου φύλου;

Ο κόσμος απαντά πως θα αντιδρούσε σε αυτήν την αποκάλυψη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πες ότι ο τύπος ή η τύπισσα που έχεις ξεκινήσει να βγαίνεις ή ακόμα έχετε και σχέση σου αποκαλύπτει ξαφνικά ότι στο παρελθόν είχε κάνει κάτι με ένα άτομο του ίδιου φύλου. Πως θα το πάρεις εσύ; Πως θα αντιδράσεις σε αυτήν την περίπτωση; Θα φρικάρεις και θα κόψεις κάθε επαφή ή θα το αντιμετωπίσεις χαλαρά και θα το λάβεις σαν κάθε άλλη εμπειρία που θα μπορούσε να έχει με ένα οποιοδήποτε ετεροφυλόφιλο άτομο;

Η αλήθεια είναι ότι οι απαντήσεις που έδωσε το κοινό καλύπτουν κάθε πλευρά, αφού υπάρχουν εκείνοι που δεν θα είχαν απολύτως κανένα πρόβλημα με αυτήν την πληροφορία, οι άλλοι που θα χώριζαν γιατί δεν θα τους άρεσε καθόλου αυτό το νέο και εκείνοι που τους έχει τύχει κάτι αντίστοιχο και είναι εντελώς εντάξει με το δεδομένο.

Η επιστήμη από την πλευρά της, θέλοντας να εξετάσει το θέμα των bisexual στις ετεροφυλόφιλες σχέσεις έκανε τις έρευνες της ανάμεσα σε πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους σε ξεχωριστά μέρη του πλανήτη και έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη έρευνα που ανακαλύψαμε, έγινε από το Deakin School of Health and Social Development σε 78 Αυστραλές γυναίκες ηλικίας 19-65 ετών οι οποίες είχαν σχέση με bisexual άνδρες και οι οποίες έκαναν τους επιστήμονες να καταλήξουν σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον συμπέρασμα που προκαλεί έκπληξη.  Αυτό που αποκαλύφθηκε λοιπόν είναι ότι οι γυναίκες που ρωτήθηκαν πιστεύουν ότι οι bisexual άνδρες είναι πολύ καλύτεροι πατεράδες καθώς και ότι επίσης οι επιδόσεις τους στον σeξουαλικό τομέα είναι πολύ καλύτερες από εκείνες των Straight ανδρών.

Φυσικά ολόκληρη η ανθρωπότητα εδώ και αιώνες γνωρίζει ότι οι σχέσεις είναι ένα ρίσκο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει ο άνθρωπος που έχεις επιλέξει να γνωρίσεις και να συναναστραφείς εpωτικά.

Συνεχίζοντας, μια ακόμα έρευνα που εντοπίσαμε και πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας παραγωγής sεx toys «Adam and Eve» με τη συμμετοχή 1.000 ενήλικων αντρών και γυναικών από τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της, το 47% των εθελοντών δήλωσαν ότι «θα ήταν αρνητικοί στο να συνάψουν εpωτική σχέση με κάποιο άτομο που έχει δηλώσει ότι έλκεται σeξουαλικά και από τα δύο φύλα», το 35% δήλωσε ότι «δε θα είχε πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα», ενώ ένα 19% απέφυγε να απαντήσει.

Επιπλέον, μέσα από αυτήν την μελέτη αποδεικνύεται ότι οι άντρες είναι πιο «ανοικτοί» σε σχέση με τις γυναίκες στο ενδεχόμενο το ταίρι τους να έλκεται εpωτικά από άτομα του ιδίου φύλου – σε ποσόστό 39% για, σε αντίθεση με το αντίστοιχο 31% των γυναικών.

Τέλος, άλλη μια επιστημονική μελέτη που διεξήγαγε το Columbia University’s Mailman School of Public Healthand Public Health Solutions στη Νέα Υόρκη και η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Archives of Sexual Βehavior», υποστηρίζει πως οι αμφισeξουαλικοί άνδρες, για να αποφύγουν τον κοινωνικό στιγματισμό τους, κρατάνε κρυφό τον σeξουαλικό τους προσανατολισμό από τη σύντροφό τους.

Φυσικά ολόκληρη η ανθρωπότητα εδώ και αιώνες γνωρίζει ότι οι σχέσεις είναι ένα ρίσκο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει ο άνθρωπος που έχεις επιλέξει να γνωρίσεις και να συναναστραφείς εpωτικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κατακρίνεις τον άλλον για την σeξουαλικότητα και τις επιλογές του, γιατί μπορεί στο μέλλον να κάνεις τα ίδια και κυρίως χειρότερα. Αν σε ενοχλεί η ιδέα της gay εμπειρίας μπορείς απλά να αποχωρήσεις από την γνωριμία ή τη σχέση, αλλά να ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα είσαι πολύ τυχερός/η γιατί έχεις πετύχει ένα open minded άτομο που μπορεί εν τέλη να σου μάθει νέα πράγματα.

Είτε gay, είτε bi, είτε straight η ζωή είναι ωραία, οπότε μην καταπιέζεσαι με υποθετικά σενάρια και φοβίες. Απλώς κάνε το κομμάτι σου και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 437 / position2: 1009
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb