BED TALK

Έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλη; Ακου τι έχουν να σου πουν οι άντρες

Έτσι το ευχαριστιούνται

Έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλη; Ακου τι έχουν να σου πουν οι άντρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι άντρες έχουν κόλλημα με τον στομaτικό έpωτα και αυτό σίγουρα το έχεις διαπιστώσει μέσα από τις σeξουαλικές σου εμπειρίες. Επειδή λοιπόν θέλουν να το ευχαριστιούνται στο έπακρο, οι άντρες μιλάνε ανοιχτά για το πως τους αρέσει να το κάνεις και σου δίνουν τα φώτα τους για να γίνεις και εσύ μια... μάστερ στο ζήτημα.

Διάβασε προσεκτικά παρακάτω τι αποκάλυψαν για τον σωστό στομaτικό έpωτα και ετοιμάσου να σαγηνεύσεις τον σύντροφο σου.

Κάνε εσύ την αρχή

Μην περιμένεις να σε πιάσει από το χεράκι και να σου πει να του το κάνεις. Πάρε επιτέλους την πρωτοβουλία και εξέπληξε τον πάρα πολύ ευχάριστα. Να δεις που θα ξετρελαθεί από την κίνηση σου και θα κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει.

Προσοχή στην κορυφή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κορυφή του πeους είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του, επομένως πρέπει να του φερθείς ανάλογα. Παίξε μαζί του χρησιμοποιώντας τη γλώσσα σου και γενικά δώστου λίγη παραπάνω προσοχή. Μην κάνεις όμως απότομες κινήσεις γιατί ο παρτeνέρ σου θα πονέσει.

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Αφού τα έχεις αξιοποίησε τα κατάλληλα. Βάλτα στο παιχνίδι και μην φοβάσαι, αρκεί να έχουν τον σωστό ρυθμό για να μην μπερδέψεις και τον παρτeνέρ σου.

Μην είσαι "σαν κακό χρόνο να 'χεις"

Δείξε λίγο ενθουσιασμό, διαφορετικά αν το κάνεις με ύφος αγγαρείας ο καλός σου θα ξενερώσει και όχι άδικα.

Το παν είναι το βλέμμα

Όπως αποκαλύπτουν οι φίλοι άντρες η θέα του γuμνού γυναικείου κορμιού σε συνδυασμό με το λάγνο βλέμμα είναι το απόλυτο αφροδισιaκό. Αυτό που έχεις λοιπόν να κάνεις είναι να κοιτάς τον καλό σου μέσα στα μάτια με βαθύ βλέμμα και αν σου έχει πέσει και κανένα τσουλούφι ανάμεσα στα μάτια, τότε ακόμα καλύτερα, αφού θα τον ξετρελάνεις.

Τέλος, αλλά όχι τελευταίο

Μην αγνοήσεις του όρχeις του καλού σου, αφού και θέλει να παίξεις και μαζί τους για την πλήρη ευχαρίστηση σου. Απλά και πάλι με προσοχή για να μην τον πονέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 346 / position2: 798
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb