SKIN CARE

Spring Beauty: Τα 15 προϊόντα που πρέπει να αποκτήσεις τώρα

Μάσκες ομορφιάς, ενυδατικές κρέμες, αντηλιακά και άλλα!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Spring Beauty: Τα 15 προϊόντα που πρέπει να αποκτήσεις τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον κόσμο της ομορφιάς τίποτα ποτέ δεν είναι αρκετό και όλα είναι τόσο υπέροχα για να περάσουν απαρατήρητα - και ειδικά τώρα που η άνοιξη μας χαιρετά και το δέρμα μας αρχίζει να αποκτά άλλες ανάγκες.

Kocostar Pineapple Slice Mask Sheet

Oι απίστευτες μάσκες προσώπου με τις ευεργετικές ιδιότητες των φρούτων που κάνουν την περιποίηση παιχνίδι!

Αγόρασέ το εδώ

Kiehl's Crème de Corps Nourishing Dry Body Oil

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eνα ανάλαφρο έλαιο σώματος, που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, προσφέροντάς της ελαστικότητα και απαλή, μεταξένια υφή.

Αγόρασέ το εδώ

Βobbi Brown Buffing Grains

Δημιουργήστε ένα υπέροχο, απαλό απολεπιστικό για το πρόσωπό σας με το Buffing Grains For Face και δείτε την επιδερμίδα σας να γίνεται αμέσως λαμπερή και αναζωογονημένη!

Αγόρασέ το εδώ

Starskin 7-Second Overnight Mask Pads

Pads δυο πλευρών για απολέπιση και ενυδάτωση! Η τραχιά πλευρά του pad βοηθά στην απολέπιση ενώ κάνει μασάζ στο δέρμα βελτιώνοντας την κυκλοφορία. Η απαλή πλευρά περιέχει έναν ορό ενυδάτωσης που το αφήνετε στο δέρμα σαν μάσκα ύπνου!

Αγόρασέ το εδώ

Kiehl's Ciliantro & Orange Pollutante Defending Mask

Προστατευτική και επανορθωτική μάσκα νύχτας που αναστέλλει τις επιπτώσεις της ρύπανσης στην επιδερμίδα με εκχύλισμα από κόλιανδρο και πορτοκάλι, ώστε το δέρμα να αναπνέει.

Αγόρασέ το εδώ

The Ordinary Oil

Το λάδι της Ordinary μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και αποχρωματισμών για να αποκαλύψει μια νεανική και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Αγόρασέ το εδώ

Laura Mercier Scrub Fig

Καθαριστικό scrub με φυσικούς σπόρους σύκου και κόκκους απολέπισης που τρίβουν απαλά το δέρμα αφήνοντάς το καθαρό και αναζωογονημένο.

Aγόρασέ το εδώ

The Ordinary Azelaic Acid Suspension

Στόχος του είναι να φωτίσει τον τόνο του δέρματος και να λειάνει την υφή του.  Μειώνει την εμφάνιση των κηλίδων.

Aγόρασέ το εδώ

Coco & Eve Like A Virgin Hair Masque

Έχει σαρώσει τα βραβεία Beauty όλων των περιοδικών και έχει φανατικές που δεν την αλλάζουν με τίποτα. Η μάσκα μαλλιών της εταιρείας Coco & Eve είναι εγγύηση. Δώρο μια tangle βούρτσα που ξεμπερδεύει τα μαλλιά χωρίς να τα σπάει.

Αγόρασέ το εδώ

Anatomicals Puffy The Eye Eye Mask

Για να ξεκουραστούν και να ξεπρηστούν τα μάτια σου!

Αγόρασέ το εδώ

Mario Badescu Silver Powder

Υπέρ-απορροφητική πούδρα που καταπολεμά τα επίμονα σπυράκια και τα έντονα μαύρα στίγματα. Απορροφά την πλεονάζουσα λιπαρότητα από το δέρμα, εμποδίζοντας το φράξιμο των πόρων και την εμφάνιση των νέων στιγμάτων, διατηρώντας το δέρμα καθαρό.

Αγόρασέ το εδώ

This Works Sleep Balm 

Άλλαξε ο καιρός και νιώθεις πως δεν μπορείς να ξεκουραστείς; H άνοιξη σου έφερε αυπνίες και δυσκολία χαλάρωσης; Ορίστε το προϊόν σου - λίγο balm στους καρπούς και σύντομα θα κοιμάσαι σαν πουλάκι.

Αγόρασέ το εδώ

It's Skin Power10 One Shot Face Cream VB

H κρέμα προσώπου που περιέχει βιταμίνης Β6, εκχυλίσματα από τα δένδρα phellodendron και schisandra αποκαθιστούν την ισορροπία του Ph της επιδερμίδας και της υγρασίας στο δέρμα, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και ανανεωμένο!

Αγόρασέ το εδώ

Dr.Jart+ Peptidin Firming Serum

Serum 8-πεπτιδίων για την αναζωογόνηση του δέρματος. Το εκχύλισμα Borage αποσκοπεί στη βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου της επιδερμίδας.

Αγόρασέ το εδώ

Clinique Mineral Sunscreen

Με υπερ-ανάλαφρα 100% φυσικά φίλτρα πολύ άνετα, ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Αρκετά απαλό για να χρησιμοποιηθεί και γύρω από την περιοχή των ματιών. 

Aγόρασέ το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
17 / position1: 421 / position2: 947
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb