BED TALK

«Με πληρώνουν για να κάθομαι επάνω στα μούτρα τους»

Οι εξομολογήσεις της Sammy Rei Schwarz
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
«Με πληρώνουν για να κάθομαι επάνω στα μούτρα τους»

H Sammy Rei Schwarz, 27 ετών, αντιλαμβάνεται τα ιδιόμορφα φετίx καλύτερα από τον οποιονδήποτε.

Είναι μοντέλο εpωτικών φωτογραφίσεων, δουλεύει σε poζ τηλέφωνα και γράφει erotica λογοτεχνία και εκπληρώνει τακτικά τις βαθύτερες σεξουαλικές επιθυμίες των ανδρών.

Μία από τις πιο περίεργες επιθυμίες είναι μία, που δεν είναι τόσο στιγματισμένη όσο οι άλλες, αλλά κυρίως επειδή υπάρχουν λιγότερες πληροφορίες άμεσα διαθέσιμες για το κοινό.

"Το πιο ασυνήθιστο φετίχ μου είναι το «giantεss» - μια φαντασίωση που ουσιαστικά εκμηδενίζει τον άντρα και κάνει εσένα στα μάτια του μια τεράστια γυναίκα που συνθλίβεις τον άλλο! Στην αρχή μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό, αλλά κατάλαβα πως οι άντρες το θέλουν".

Ουσιαστικά ένας άντρας που ζητά κάτι τέτοιο σημαίνει πως ελκύεται από πλάσματα μεγαλύτερα από τον εαυτό του. Γενικά, το ενδιαφέρον διαφέρει μεταξύ των ανθρώπων και εξαρτάται από το φύλο και τον σeξουαλικό προσανατολισμό. Συχνά απολαμβάνουν την αίσθηση μικρού μεγέθους αλλά και κάποιου είδους κακοποίησης, υποβάθμισης, κυριαρχίας!

"Μερικές φορές οι παραισθησιογόνες ουσίες καλυτερεύουν τα πράγματα γιατί εξάπτεται η φαντασία και ο συμμετέχοντας ζει σε έναν άλλο κόσμο - αρχίζει νς έχει παραισθήσεις και να φαντάζεται τον εαυτό του μικροσκοπικό κι εμένα τεράστια! Έτσι μπορώ να κάτσω επάνω του, να φωνάξω πως θα τον φάω ζωντανό ή θα τον συνθλίψω!"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 98 / position2: 449
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb