MAKEUP

Επιτέλους, η Rihanna ολοκλήρωσε την δημιουργία του πιο επικού bronzer

Της πήρε δυο χρόνια, αλλά άξιζε

Επιτέλους, η Rihanna ολοκλήρωσε την δημιουργία του πιο επικού bronzer

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Rihanna εκτός από βασίλισσα της μουσικής, έχει γίνει και η βασίλισσα της ομορφιάς αφού η σειρά των καλλυντικών της κάνει πάταγο. Εκτός από υπέροχα προϊόντα φροντίζει πάντα και για την άριστη ποιότητα τους, κάτι που την έχει κάνει να διαπρέψει σαν επιχειρηματίας. Αυτήν  την φορά, η ίδια έρχεται να τρελάνει την αγορά με το απόλυτο bronzer, πάνω στο οποίο δούλευε δυο ολόκληρα χρόνια και το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε πρόσωπο.

Η σειρά της Rihanna ονομάζεται Fenty Beauty's Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer και θα κυκλοφορήσει σε 8 αποχρώσεις: Bajan Gyal, Coco Naughty, Caramel Cutie, I$land Ting, Inda Sun, Mocha Mami, Private Island, και Shady Biz.

Το γνωστό brand δημοσίευσε μια φωτογραφία της Rihanna να φοράει το συγκεκριμένο bronzer με την εξής λεζάντα.

«Βronzer δεν είναι μια απόχρωση που ταιριάζει σε όλες! Χρειάστηκαν 2 χρόνια για τη Rihanna για να δημιουργήσει το τέλειο bronzer που φέρνει μια φυσική ζεστασιά και λάμψη σε όλους τους τόνους του δέρματος! Το #SUNSTALKRBRONZER έρχεται σε 8 αποχρώσεις μιας φόρμουλας που προσθέτει ζεστασιά σε κάθε επιδερμίδα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The @FENTYBEAUTY summer takeover continues! 💪🏿BRONZER. 8 SHADES coming ‪on APRIL 5th‬!! It took over 2 years for me to create our #SUNSTALKR BRONZER with every skin tone in mind! Look out for it at ‪fentybeauty.com‬, @sephora, @harveynichols, and #SephorainJCP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Τα νέα bronzer δεν είναι ακόμα διαθέσιμα αλλά θα κυκλοφορήσουν στις 5 Απριλίου στα Sephora και στο fentybeauty.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 487 / position2: 833
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb