ENTERTAINMENT

5 εκπομπές και σειρές στο Netflix που θα σε ταξιδέψουν

Από τη μία άκρη του κόσμου ως την άλλη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 εκπομπές και σειρές στο Netflix που θα σε ταξιδέψουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δε χρειάζεται να κουνηθείς από τη θέση σου. Αυτές οι εκπομπές και οι σειρές στο Netflix θα σε πάνε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στην Κορέα και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς!

Coisa Mais Linda

Μια καλοαναθρεμένη κοπέλα πηγαίνει στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να συναντηθεί με τον σύζυγό της, μόνο για να μάθει ότι την έχει εγκαταλείψει, της έχει κλέψει τα λεφτά και την έχει αφήσει μόνη της. Αντί να το βάλει κάτω, αποφασίζει να μείνει και να ανοίξει ένα bossa nova club. Υπέροχες εικόνες, μαγευτική μουσική.

Mr. Sunshine

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κορεάτικη ιστορική, ρομαντική και κυρίως, τρομερά υψηλής ποιότητας κινηματογραφημένη δραματική σειρά. Σε πρώτο πλάνο μπαίνει το ειδύλλιο του Γιου-Τζιν Τσόι ενός Αμερικανού πεζοναύτη ο οποίος γεννήθηκε στην Κορέα με μια νεαρή αριστοκράτισσα όταν εκείνος επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην χώρα την οποία τον έδιωξε για υποθέσεις της νέας του πατρίδας.

Ταξίδια με τον πατέρα μου

Ο κωμικός Jack Whitehall κι ο συντηρητικός πατέρας του, Michael, κάνουν ασυνήθιστα και διασκεδαστικά ταξίδια στο εξωτερικό σε μια προσπάθεια να δυναμώσουν τη σχέση τους.

Our Planet

Απολαύστε τη φυσική ομορφιά του πλανήτη μας και μάθετε πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, ταξιδεύοντας από τη μια μεριά του κόσμου ως την άλλη.

Aποστολή: Ευτυχία

Ένας σκηνοθέτης, η τραγουδίστρια κοπέλα του και το σκυλί τους ξεκινούν ένα ταξίδι στη Βόρεια Αμερική μέσα σε ένα ανακαινισμένο σχολικό λεωφορείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 214 / position2: 680
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb