ΜΑΛΛΙΑ

Οι συνήθειες που κάνουν τα μαλλιά σου ξηρά

Ήρθε η ώρα να τις αλλάξεις

Οι συνήθειες που κάνουν τα μαλλιά σου ξηρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βλέπεις ότι τα μαλλιά σου δείχνουν πιο αφυδατωμένα και ξηρά από ποτέ και ότι και αν κάνεις για να τα βοηθήσεις δεν μπορούν να ανακτήσουν την χαμένη τους λάμψη; Ήρθε η ώρα να μάθεις για τα 5 πιθανά λάθη που κάνεις όσο αφορά την περιποίηση τους και τα οδηγείς σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τις συνήθειες σου και να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να δέιξουν όσο καλύτερα μπορούν!

Λούζεσαι με υπερβολικά ζεστό νερό

Το έχουμε ξαναπεί, το ζεστό νερό μπορεί να σε ξεκουράζει, να σε ζεσταίνει και να σε χαλαρώνει τώρα το χειμώνα, αλλά δεν κάνει καθόλου καλό στα μαλλιά σου. Προσπάθησε να τα λούζεις με χλιαρό!

Λούζεσαι πολύ συχνά

To λέμε και το καλοκαίρι πολύ περισσότερο αλλά ισχύει και για όλες τις εποχές! Αν λούζεσαι καθημερινά ή σχεδόν κάθε μέρα μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα στην ενυδάτωση των μαλλιών σου. Οι ειδικοί μάλιστα λένε ότι η ιδανική συχνότητα είναι δυο φορές την εβδομάδα!

Βάζεις πολύ conditioner

Δεν είναι υποχρεωτικό να βάζεις conditionner κάθε φορά που λούζεσαι, ειδικά αν λούζεσαι κάθε μέρα… Οι ειδικοί λένε να μην το χρησιμοποιείς πάνω από 1-2 φορές την εβδομάδα γιατί κινδυνεύεις να αφυδατώσεις τα μαλλιά σου.

Βάφεις τα μαλλιά στο σπίτι

Οι βαφές είναι χημικά προϊόντα και προκαλούν βλάβες στα μαλλιά σου. Αν το κάνεις μόνη σου και δεν πας σε κάποιον ειδικό, τότε πρέπει να προσέχεις έπειτα τη σωστή ενυδάτωση των μαλλιών σου.

Χρησιμοποιείς αξεσουάρ styling μαλλιών σε υγρά μαλλιά

Πρέπει να στεγνώνεις εντελώς τα μαλλιά σου προτού χρησιμοποιήσεις το ψαλίδι ισιώματος! Αν είναι έστω και λίγο υγρά, ρισκάρεις την αφυδάτωση και γενικότερα βλάβη στα μαλλιά σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 310 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb