ENTERTAINMENT

Η σειρά γύρω από το σeξ που καθήλωσε το κοινό του Netflix

Ανυπομονούμε για την δεύτερη σεζόν
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Η σειρά γύρω από το σeξ που καθήλωσε το κοινό του Netflix
@variety.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον περασμένο Ιανουάριο, έκανε πρεμιέρα μια σειρά με τίτλο «Sεx Education» στην πλατφόρμα του Netflix. Αρχικά, ο τίτλος φαινόταν επιτηδευμένος, ενώ η ιστορία της σειράς, θύμιζε κάτι που σίγουρα είχαμε ξαναδεί.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Γιατί αυτή η σειρά τελικά σου παραδίδει όσα υπόσχεται. Και ακόμα περισσότερα. Ένας έφηβος, σχεδόν αόρατος στο σχολείο, έχει την τύχη (ή την ατυχία) να έχει μια μητέρα ψυχολόγο, ειδικευμένη στις σχέσεις ζευγαριών και στην σeξουαλική τους ζωή. Ένα τυχαίο γεγονός, τον οδηγεί στα «δίχτυα» της πιο cool συμμαθήτριάς του, με την οποία κάνουν μια ανεπίσημη εταιρία. Αυτή θα του κλείνει ραντεβού και αυτός θα συμβουλεύει τους συμμαθητές γύρω από τις σeξουαλικές τους ανησυχίες. Επί πληρωμή φυσικά...

https://popandfilms.fr/sex-education-une-serie-cool-et-sensible-sur-leveil-dune-bande-dados/

@popandfilms.fr

Το αρχικό στόρι δεν είναι και τόσο ελκυστικό. Αλλά όσο η σειρά προχωράει, άλλο τόσο εμβαθύνει στις σημερινές συνθήκες μέσα από τις οποίες οι έφηβοι καλούνται να σχηματίσουν την σeξουαλική τους ταυτότητα. Το ίντερνετ, το bullying, οι κοινωνικές απαιτήσεις που τόσο έχουν αλλάξει, η πρώτη φορά, είναι λίγα από εκείνα που η σειρά ασχολείται, με τρυφερότητα και με κωμική διάθεση.

Δεν παύει να είναι μια νεανική σειρά. Αλλά είναι μια σειρά τόσο ανήσυχη, με τόσους όμορφους και σημαντικούς χαρακτήρες, που σε κερδίζει απόλυτα και σε κάνει να ανυπομονείς για την δεύτερη σεζόν της, που ευτυχώς, έχει ήδη ανακοινωθεί. Κι αυτό γιατί το κοινό του Netflix αγκάλιασε μια σειρά που το καθήλωσε και συγχρόνως κατάφερε να το προβληματίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν την έχετε δει, κάνατε πολύ καλά. Αν όχι, σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Και μην την παρατήσετε αν στην αρχή σας φανεί συνηθισμένη. Γιατί το «Sεx Education» έχει ένα σπουδαίο προσόν: βελτιώνεται συνεχώς από επεισόδιο σε επεισόδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 213 / position2: 1799
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb