ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Τα ζώδια του μήνα: Απρίλιος

Τι μας περιμένει τον μήνα που ξεκινάει;

Τα ζώδια του μήνα: Απρίλιος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Τώρα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε οτιδήποτε ήταν σπασμένο και να κερδίσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Πετάξτε ότι σας είναι άχρηστο.! Τα εργασιακά σας τα έχετε under control, τα χρήματά σας παραμένουν στις τσέπες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα άστρα έχουν ευθυγραμμιστεί, το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να λάμπετε. Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που σας χρειάζονται.  Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και κάντε αυτό που πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για εσάς. Είναι η ιδανική στιγμή για μια επανεκκίνηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν μικροσυγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας, που αν δεν τις διαχειριστείτε σωστά, πολύ πιθανό να σκεφτείτε ακόμα και την προοπτική αλλαγής επαγγελματικών σχεδίων και στόχων. Να προσπαθήσετε για έναν καλύτερο εαυτό ή αν προσπαθείτε να επαναλάβετε τα ίδια λάθη σας! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διάστημα θα έχετε θετική ενέργεια, που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς αλλά και γεμάτους όρεξη. Στα οικονομικά σας, τα πράγματα θα είναι αρκετά ικανοποιητικά, ωστόσο καλό είναι να μην κάνειτε άστοχα ανοίγματα και μην μπαίνετε σε βαθιά νερά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λόγω συναισθηματικής φόρτισης, ίσως σας ξεφύγουν μερικές κουβέντες, που μπορεί να πληγώσουν άτομα που αγαπάτε. Ευτυχώς όμως, κανείς δεν θα παρεξηγηθεί, καθώς όλοι γνωρίζουν, τι άνθρωπος είστε κατά βάθος. Φροντίστε να εξωτερικευτείτε περισσότερο στο ταίρι σας και να βάλετε μυαλό γιατί τα λάθη σας έγιναν πολλά τώρα τελευταία.  

ΛΕΩΝ

Κάποιος που σας έβλαψε στο παρελθόν ή ένας αποξενωμένος συγγενής, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας ζητώντας συγχώρεση. Ίσως να είστε σε θέση να το κάνετε. Αν δεν συμβεί όμως, ίσως να συμβιβαστείτε με αυτήν την επώδυνη πραγματικότητα όλο το μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα θελήσετε να βγείτε περισσότερο έξω, να μάθετε πράγματα, να αναζητήσετε νέες εμπειρίες, να ασχοληθείτε περισσότερο με τους άλλους και με την τέχνη. Ίσως ακόμα να αναλάβουν και δράση ή πρωτοβουλίες για την επίτευξη των στόχων τους ακόμα και οι πιο τεμπέληδες του ζωδίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμαστείτε για σεισμό ερωτικό και μεγάλες αλλαγές στο κρεβάτι σας, και δεν εννοούμε την αλλαγή σεντονιών! Είναι ένας μήνας που θα πάρουν φωτιά τα κρεβάτια και οι καναπέδες και η ζωή θα γίνει κατακόκκινη!

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε διλλήματα, προσωπικά η επαγγελματικά, που δεν θα είναι εύκολα. Μην μείνετε στην θεωρία και αποφύγετε να κάνετε πράξη όλα όσα στοχεύετε. Να προσέχετε περισσότερο σε ποιον δίνετε την καρδιά σας και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, πριν κάποιος να πληγωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο σπίτι και στην οικογένεια εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες και πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα για να λυθούν! Τα αγαπημένα σας άτομα απαιτούν από εσας πάρα πολλά και αυτό σας προβληματίζει.. Επαγγελματικά, θα γίνει επιτέλους το μεγάλο βήμα για μια μεγάλη δουλειά που κυνηγάτε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το μήνα πρέπει να βγάλετε απ’ το μυαλό σας τα θέματα υποχρεώσεων, δουλειάς και οικογενειακών καταστάσεων, και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διασκέδασή σας. Αυτό είναι το θέμα. Αυτή είναι το πρότζεκτ του μήνα για εσάς, οι φίλοι έχουν καλύψει τα υπόλοιπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μπροστά σας δυσκολίες, αδιέξοδα, αναποδιές, τα οποία θα σας κάνουν να αναβάλετε τα σχέδια και τους στόχους σας. Μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που σας πλησιάζουν και σας δίνουν υποσχέσεις ή σας παρουσιάζουν διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι είναι ή σας μεταφέρουν διαφορετικά τις καταστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το μήνα θα αποκτήσετε μια τρομερά ανεπτυγμένη διαίσθηση και θα είστε αρκετά καχύποπτοι με αποτέλεσμα να προσπαθείτε συνεχώς να ψυχολογείτε και να "διαβάζετε" τους άλλους. Κατα τ'αλλα στη δουλειά θα έχετε αξιοζήλευτες αποδόσεις, στο σπίτι πολύ πάθος και αισθησιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
27 / position1: 27 / position2: 369
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb