ENTERTAINMENT

Νομικού ‑ Λιάγκας: Οριστικό «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο νέο πρότζεκτ για να προταθεί στον δημοσιογράφο και στην παρουσιάστρια
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 18, 2019
Νομικού ‑ Λιάγκας: Οριστικό «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός του προγράμματος του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο και όπως όλα δείχνουν εκτός σχεδιασμού είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού.

Ο βασικός κορμός του προγράμματος στην off peak ζώνη (το πρόγραμμα από νωρίς το πρωί μέχρι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων) παραμένει ως έχει με ελάχιστες διαφοροποιήσεις, ενώ στην prime time το κανάλι θα επενδύσει κατά βάση στην παραγωγή ελληνική μυθοπλασίας.

Τα περισσότερα συμβόλαια με option (προοπτική ανανέωσης) "συν ένα" έτος θα ανανεωθούν, όχι όμως αυτά του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού, οι οποίοι με τα τωρινά δεδομένα ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με το κανάλι του Αμαρουσίου στις αρχές του καλοκαιριού.

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο νέο πρότζεκτ για να προταθεί στον δημοσιογράφο και στην παρουσιάστρια. Αν η κατάσταση μείνει ως έχει, ο ΑΝΤ1 μέχρι τα τέλη Μαϊου θα ανακοινώσει τόσο τον Λιάγκα όσο και στη Νομικού πως τους αποδεσμεύει, καθώς δεν προτίθεται να κάνει χρήση της ρήτρας των συμβολαίων τους που τους δεσμεύει σε συνεργασία με τον σταθμό για ακόμη έναν χρόνο. Πάντως στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα έχει και ο ίδιος διαμηνύσει πως δεν επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 191 / position2: 727
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb