ENTERTAINMENT

Η 5χρονη κόρη της Kim Kardashian ακολουθεί ήδη τα βήματα της μητέρας της

Δείτε τις πόζες και τον χορό της

Δημοσίευση ΜΑΡ 18, 2019
Η 5χρονη κόρη της Kim Kardashian ακολουθεί ήδη τα βήματα της μητέρας της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί ο Kanye West να έδωσε άλλη μία συναυλία μετά την κυριακάτικη λειτουργία χθες, ωστόσο αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν η κόρη του, η 5χρονη North.

Η North δεν σταμάτησε να χορεύει υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει ανεβάσει στο Instagram η περήφανη μαμά, Kim Kardashian.

Η μικρή ήταν μέσα στην μόδα φορώντας ένα αμάνικο μαύρο φόρεμα με φτερά, με τα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά και ένα μαύρο κραγιόν στα χείλια της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Kanye φαίνεται να πηγαίνει προς το μέρος της κόρης του χαμογελαστός και να αρχίζει να τραγουδά, με την μικρή να πιάνει αμέσως τον ρυθμό και να ξεκινά τον χορό και την Kim Kardashian να γράφει στην λεζάντα του βίντεο: «Το έχεις κορίτσι μου».

Η κυριακάτικη λειτουργία είναι μια οικογενειακή παράδοση για τους Kardashian φέτος, με πολλούς να εικάζουν ότι ο Kanye West την χρησιμοποιεί για να δοκιμάσει τα ολοκαίνουρια τραγούδια που θα εμφανιστούν στο επερχόμενο άλμπουμ του «Yahndi».

Πάντως είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσουν οι θαυμαστες της Kim Kardashian στην τελευταία εμφάνιση της κόρης της, καθώς πρόσφατα είχε δεχθεί έντονη κριτική μετά την αποκάλυψη πως η 5χρονη North έχει φίλο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 159 / position2: 620
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb