ENTERTAINMENT

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ο φακός τους έπιασε σε τρυφερές στιγμές

Δημοσίευση ΜΑΡ 18, 2019
Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του νέου της αγαπημένου φαίνεται πως περνά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια εθεάθη σε καuτά ενσταντανέ με επιχειρηματία το βράδυ της Παρασκευής στο νυκτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Τάμτα.

Το Σάββατο το μεσημέρι, η εκπομπή «Όλα λάθος» πρόβαλε ένα αποκαλυπτικό βίντεο με την Κωνσταντίνα να ανταλλάσσει καuτά φιλιά με έναν κύριο. Και μπορεί αρχικά να μην ήξεραν ποιος είναι, όμως, σήμερα η εφημερίδα Espresso αποκαλύπτει πως η Κωνσταντίνα είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη.

Ο λόγος για τον γιο του ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας επίπλων σπιτιού και γραφείου, ο οποίος διατηρεί και ομώνυμο εστιατόριο στη Μύκονο. Ο Φίλιππος Βαρβέρης δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και του εμπορίου επίπλου, ενώ το τελευταίο διάστημα η επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας φαίνεται πως έχουν επεκταθεί, αφού πλέον η παραλία της Φτελιάς στο νησί των ανέμων έχει περάσει στα χέρια της. Το βίντεο με τα καυτά φιλιά της Κωνσταντίνας με τον Φίλιππο πρόβαλε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και δείτε πώς σχολίασε τα συγκεκριμένα τρυφερά ενσταντανέ:

Ο Φίλιππος Βαρβέρης

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 573 / position2: 1253
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb