ΥΓΕΙΑ

Ο λόγος που δεν κάνει να φοράς το ίδιο ζευγάρι παπούτσια καθημερινά

Τι αποκαλύπτει ειδικός για την υγεία των ποδιών

Ο λόγος που δεν κάνει να φοράς το ίδιο ζευγάρι παπούτσια καθημερινά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαστε όλοι ένοχοι στο να έχουμε ένα ζευγάρι παπούτσια ψηλοτάκουνα ή φλατ στα οποία μπορούμε να βασιστούμε για να περάσουμε τη μέρα μας χωρίς πληγές στα πόδια μας.

Ωστόσο, σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα στα παπούτσια, θα πρέπει να αποφεύγουμε να φοράμε το ίδιο ζευγάρι παπούτσια δύο ημέρες στη σειρά.

Ο Jim Kass, της αμερικανικής αυτοκρατορίας υποδημάτων Allen Edmonds, προτείνει να αλλάζουμε αυτά που φοράμε καθημερινά για να παρατείνουμε τη ζωή των παπουτσιών μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος πίσω από αυτό είναι λίγο δυσάρεστος. Όταν φοράμε παπούτσια, το υλικό απορροφά την εφίδρωση από τα πόδια, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά “αν φοράτε το ίδιο ζευγάρι κάθε μέρα, τα παπούτσια σας θα χάσουν το σχήμα τους”, εξηγεί ο Kass.

Αντ ‘αυτού, προσπαθήστε να φοράτε ένα διαφορετικό ζευγάρι από τα παπούτσια σας κάθε μέρα για να δώσετε σε κάθε ζευγάρι παπουτσιών αρκετό χρόνο να στεγνώσει και να διατηρήσει το σχήμα του.

Σύμφωνα με τον Kass, οι πραγματικοί επαγγελματίες επενδύουν σε μερικά ειδικά καλαπόδια, για να βοηθήσουν στην απορρόφηση της περίσσειας υγρασίας καθώς και να διατηρήσουν τα παπούτσια τους σε άριστη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 194 / position2: 509
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb