MAKEUP

3+1 μυστικά ομορφιάς της πριγκίπισσας Diana

Κάντα κι εσύ!

3+1 μυστικά ομορφιάς της πριγκίπισσας Diana

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πριγκίπισσα Diana ήταν αν μη τι άλλο μια εντυπωσιακή, γλυκιά και πανέμορφη γυναίκα. Το ξέρατε πως είχε τις δικές της beauty συνήθειες; Καθημερινή περιποίηση και το δικό της αγαπημένο μακιγιάζ είναι μερικά από τα μυστικά της όπως τα αποκάλυψαν οι make up artists που είχε κατά καιρούς. Και μην ξεχνάτε, πάντα φεύγοντας από το σπίτι έβαζε άρωμα!

Ακολουθήστε μια σωστή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. "Είχε το πιο απίστευτο δέρμα, το οποίο ειλικρινά στο τέλος της ημέρας μπορεί επίσης να οφείλεται στα γονίδιαά της αλλά όχι μόνο. Η Diana δεν πήρε ποτέ ως δεδομένο το νεανικό της δέρμα και το ενυδάτωνε κάθε βράδυ ακολουθώντας ευλαβικά κάθε βήμα της ρουτίνας της  καθαρισμό, τόνωση, ενυδάτωση και εφαρμογή σέρουμ και μάσκας ομορφιάς, ανέφερε η αισθητικός Renée Rouleau που την κούραρε συχνά.

Πάντα να κοιμάστε αρκετά. Ο ποιοτικός ύπνος ήταν ένα πραγματικό κομμάτι της ρουτίνας της ομορφιάς της Πριγκίπισσας Diana. Και δεν είναι περίεργο γιατί . "Η έλλειψη ύπνου αναγκάζει το δέρμα να φαίνεται άτονο και κουρασμένο, επειδή η κυκλοφορία του αίματος δε γίνεται σωστά", εξηγεί η  Rouleau. "Επιπλέον, είναι σημαντικό να επενδύετε σε έναν καλό ύπνο, επειδή η στέρηση του ύπνου προκαλεί άγχος, το οποία μπορεί να επιδεινώσει όλες τις συνθήκες του δέρματος. Όταν είστε κουρασμένοι, φαίνεται από μακριά!"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να κάνετε τα πάντα με μέτρο. "Αφού άρχισα να δουλεύω μαζί της, η Diana έκανε τα πάντα με μέτρο", είπε. "Επίσης σταμάτησε να πίνει, έτσι ώστε το δέρμα της να μην ταλαιπωρείται από αφυδάτωση. Αν καπνίζετε, πίνετε ή κάνετε κάτι υπερβολικό, θα καταστρέψετε το σημαντικότερο ομορφιά σας - το δέρμα σας".

Αποκτήστε το δικό σας signature μακιγιάζ. "H Diana έβαζε κάθε πρωί μια ενυδατική κρέμα, ένα foundation που ταίριαζε ακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας της και στη συνέχεια χρησιμοποιούσαμε concealer ", σημείωσε η Mary Greenwell που επιμελούνταν αρκετές φορές το make up της. "Μάσκαρα πάντοτε, και ένα κραγιόν που ταίριαζε στη διάθεσή της εκείνη την ημέρα."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 375 / position2: 1374
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb