THINK

Δημοσιογράφος παράτησε τη δουλειά της στη Ν. Υόρκη κι έγινε παγωτατζού στην Καραϊβική

Πού βρίσκεται σήμερα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσιογράφος παράτησε τη δουλειά της στη Ν. Υόρκη κι έγινε παγωτατζού στην Καραϊβική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aυτή είναι η ιστορία της Noelle Hancock, που ζούσε στο Μανχάτταν και έβγαζε 95.000 δολάρια τον χρόνο. Έμενε στο East Village, είχε τελειώσει το Yale και εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε περιοδικό – μια ζωή όπως στις ταινίες. 

Η Νέα Υόρκη όμως ήταν ένα μέρος όπου δουλεύεις συνεχώς, σε περιβάλλοντα ανταγωνιστικά, με ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα. Δεν έχεις χρόνο να δεις τους φίλους σου, η ζωή είναι πανάκριβη, και με λίγα λόγια, η Νoelle δεν ευχαριστιόταν τα 31 της χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάποιες φορές έκανα μήνες για να δω τους φίλους μου, είτε επειδή έμεναν μακριά από εμένα, είτε επειδή δεν ταιριάζανε τα ωράριά μας», λέει.

Έτσι το 2015 αποφάσισε πως θέλει να τα αφήσει όλα πίσω και να πάει στην Καραϊβική!

«Κάθε μέρα έλεγα στον εαυτό μου πως θέλω διακοπές, ενώ στην πραγματικότητα ήθελα μια άλλη ζωή».

Αποφάσισε λοιπόν, για αρχή, να πάει διακοπές. Έτσι, όταν είδε τυχαία μπροστά της μια φωτογραφία της Καραϊβικής, πήρε το ρίσκο, τα παράτησε όλα και έφυγε για εκεί."Στην αρχή ήταν περίεργο, αν και δεν είχα υποχρεώσεις, ούτε καν σχέση με κάποιον για να με κρατά πίσω, αλλά το έκανα. Έγραψα και στο Facebook πως ψάχνω πληροφορίες για την περιοχή και ένας γνωστός μού πρότεινε το St. John. Πήγα να δω από κοντά λοιπόν το St. John και ενθουσιάστηκα. Αφού πρώτα ξενοίκιασα το σπίτι μου, πούλησα τα υπάρχοντά μου και αγόρασα ένα εισιτήριο".

"H αλήθεια είναι ότι ήμουν πιο ευτυχισμένη βάζοντας παγωτό στον κόσμο με 10 δολάρια την ώρα από ότι όταν έβγαζα τα εξαπλάσια στην προηγούμενη μου δουλειά. Ήταν χαλαρωτικό να δουλεύω με τα χέρια μου. Συναντούσα νέους ανθρώπους συνεχώς, μιλώντας πρόσωπο με πρόσωπο αντί να επικοινωνώ μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και inbox. Όταν έκλεινα το κατάστημα στο τέλος της βάρδιας, η δουλειά μου τελείωνε. Δεν είχα να διαβάσω κι άλλα e-mail".

Έγραψε μάλιστα και ένα βιβλίο ονόματι "My year with Eleanor" ενώ μέχρι και σήμερα αρθρογραφεί σε αμερικάνικα ΜΜΕ επιστρέφοντας στη βάση της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
7 / position1: 226 / position2: 723
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb