STYLE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Πελαζί... που έκανε viral την καλλιγραφία

Ελπίδα Τσαλόνη ή αλλιώς Πελαζί
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Πελαζί... που έκανε viral την καλλιγραφία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελπίδα Τσαλόνη ή αλλιώς Πελαζί, μιας και έτσι την γνωρίσαμε στον κόσμο του ίντερνετ, δεν άφησε κάποια καλλιτεχνική της πλευρά που να μην έχει εξερευνηθεί.

Η Πελαζί το Δεκέμβριο του 2010, πήρε την πρώτη της ραπτομηχανή και ξεκίνησε να φτιάχνει τα ρούχα της. Τι κι αν τελείωσε το Πολυτεχνείο, η φύση της ήταν φευγάτη! Ράβει, κεντάει, παίζει με τους μαρκαδόρους της και μαγεύει με το ταλέντο της στην καλλιγραφία, ενώ κάνει μαθήματα σε όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά αυτές τις δυο τέχνες.

Το E-Shop της με είδη καλλιγραφίας και ραπτικής είναι το νέο της εγχείρημα. Είναι μια από τις πιο γνωστές καλλιγράφους και από τους ελάχιστους που παραδίδουν μαθήματα για τη συγκεκριμένη τέχνη.

Λατρεύει να προετοιμάζει τα σεμινάριά της στα οποία διδάσκει κυρίως σε γυναίκες καλλιγραφία ή ραπτική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Αν με ρωτήσεις τί σημαίνει να είσαι γυναίκα, δεν είμαι σίγουρη ότι θα ξέρω να σου απαντήσω. Γι'αυτό που είμαι σίγουρη είναι πως, όσο μεγαλώνω, αισθάνομαι όλο και μεγαλύτερη αδερφοσύνη με τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Τις καταλαβαίνω καλύτερα πλέον. Και, ευτυχώς, η ζωή με έχει φέρει κοντά σε πολλές γυναίκες που θαυμάζω και σέβομαι και που με εμπνέουν".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Think Πριν 264 εβδομάδες
Girl Power: 20 γυναίκες που μας εμπνέουν
8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 504 / position2: 905
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb