SKIN CARE

Τα λάθη που κάνεις όταν πλένεις το πρόσωπο σου και δεν βλέπεις βελτίωση

Σταμάτησε τα και θα δεις την επιδερμίδα σου να βελτιώνεται άμεσα

Τα λάθη που κάνεις όταν πλένεις το πρόσωπο σου και δεν βλέπεις βελτίωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ για ποιο λόγο οι stars έχουν τόσο λαμπερά πρόσωπα και γιατί το δικό σου πρόσωπο δείχνει θαμπό και κουρασμένο; Υπάρχουν κάποια λάθη που κάνεις στον καθαρισμό του προσώπου σου και δεν πάει το μυαλό σου ότι όντως βλάπτουν την υγιή όψη του δέρματός σου.

Διάβασε παρακάτω τα μεγαλύτερα και συνηθέστερα λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες όταν φροντίζουν το πρόσωπο τους και σταμάτησε τα για να κερδίσεις την λάμψη σου.

Η πολλή καθαριότητα βλάπτει

Τι σημαίνει αυτό; Καλό θα ήταν να μην πλένεις το πρόσωπό σου πάνω από 2 φορές την εβδομάδα εκτός κι αν επιλέξεις μια πολύ καλή και ελαφριά λοσιόν.

Χρησιμοποιείς μαντιλάκια καθαρισμού

Μπορεί τα μαντιλάκια καθαρισμού να αποτελούν μια εύκολη λύση αλλά δυστυχώς δεν είναι για συχνή χρήση γιατί όταν τα χρησιμοποιείς συχνά κινδυνεύεις να γεμίσεις το πρόσωπό σου με σπυράκια και ερεθισμούς.

Πλένεσαι με προϊόντα που αφαιρούν τα έλαια του δέρματος

Πώς θα καταλάβεις ότι χρησιμοποιείς λάθος προϊόντα καθαρισμού; Θα νιώθεις το πρόσωπό σου πολύ καθαρό και στεγνό. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο βρες προϊόντα καθαρισμού με γλυκερίνη.

Δεν αναγνωρίζεις την ιδιαιτερότητα του δέρματός σου

Αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο, ξηρό, λιπαρό, θα πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου το κατάλληλο προϊόν για την περίπτωσή σου. Ψάξε για καλλυντικά και καθαριστικά που δεν έχουν άρωμα καθώς αυτά είναι πάντα πιο ελαφριά για το δέρμα σου.

Πλένεις το πρόσωπό σου με ζεστό νερό ενώ κάνεις μπάνιο

Το ζεστό νερό αφαιρεί τα έλαια από το πρόσωπο και δημιουργεί ερεθισμούς. Γι'αυτό προτίμησε το κρύο νερό κάθε φορά που πλένεις το πρόσωπό σου.

Αφαιρείς πολύ γρήγορα το μακιγιάζ από το πρόσωπό σου

Οι ειδικοί συστήνουν να χρησιμοποιείς 2 προϊόντα ντεμακιγιάζ ξεκινώντας με ένα πιο ελαφρύ και προχωρώντας αργότερα σε έναν πιο βαθύ καθαρισμό. Έτσι προστατεύεις το δέρμα σου από τυχόν ερεθισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 301 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb