ENTERTAINMENT

Ντάνος: Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό το βιβλίο μου

Θα το παρουσιάσει αύριο

Δημοσίευση ΦΕΒ 22, 2019
Ντάνος: Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό το βιβλίο μου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του Survivor 1 και πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Τατουάζ», θα παρουσιάσει αύριο το πρώτο του βιβλίο. Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, θα περιλαμβάνει προσωπικές εμπειρίες, βιώματα, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τα μαθήματα που πήρε, αλλά και άγνωστες πτυχές του εαυτού του, που δεν γνωρίζουν ούτε τα κοντινά του άτομα.

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου, ο Ντάνος έκανε live story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Εγώ προσωπικά δεν κατάφερα να το διαβάσω με τη μία, δηλαδή μονοκοπανιάς. Ελπίζω να σας αρέσει, εμένα μου άρεσε. Οι σελίδες θα είναι 160, σε κάθε αρχή του κεφαλαίου θα υπάρχει μια φωτογραφία που θα είναι σχετική με το κεφάλαιο που ακολουθεί. Μια και επίσημα πια δεν συνεχίζεται το "Τατουάζ" μ'έχει βάλει κι αυτό να σκέφτομαι διάφορα για το μέλλον. Το Τατουάζ θα τελειώσει τέλος Ιουνίου. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, κάποιες συζητήσεις, θα δούμε. Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές. Δεν είμαι στο χώρο του βιβλίου, ούτε έχω διαβάσει 1.000 βιβλία. Έχω διαβάσει 8».


Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

σελ.57 .Τα λέμε το Σάββατο από κοντά για τα υπόλοιπα 📘 στην @ekdotikeathenon @avyiesavvidou @isogramacreative #danosbook #danosbookweek #danoslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 1134 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb