ΠΡΟΣΩΠΑ

Η υποψήφια Μις κόσμος που ήταν κάποτε αγόρι

Έγραψε ιστορία αν και δεν κέρδισε κανένα τίτλο

Η υποψήφια Μις κόσμος που ήταν κάποτε αγόρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Angela Ponce, η οποία στέφθηκε Miss Spain τον Ιούνιο, έγραψε ιστορία στον θεσμό Μις Κόσμος αν και δεν κέρδισε κανένα τίτλο και αυτό γιατί είναι η πρώτη transgender γυναίκα που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό.

Γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1991 στην Πύλα της Ισπανίας και ήταν το δεύτερο αγόρι από τα τρία της οικογένειας. Από την νεαρή ηλικία των τεσσάρων ετών, η Angela γνώριζε ότι ήταν διαφορετική και τότε ουσιαστικά ξεκίνησε τη μακρά και δύσκολη διαδικασία για να γίνει γυναίκα. Η οικογένειας την την στήριξε και τις έδωσε το κίνητρό να συνεχίσει, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Tο τελευταίο της χειρουργείο για να ολοκληρώσει τη μετάβασή έγινε το 2014 και της χάρισε αυτό που ήθελε μια ζωή.

Η Άνγκελα έχει αφιερωθεί στον κόσμο της μόδας, συμμετέχοντας σε διάφορες εκθέσεις για διάσημους σχεδιαστές. Έγινε η πρώτη transgender γυναίκα που δούλεψε για σημαντικές εταιρείες όπως η Agatha Ruiz de la Prada και η Carolina Herrera. Όλη αυτή η αναγνώριση της έδωσε την ευκαιρία να αρχίσει να εργάζεται με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπως το Ίδρυμα Daniela.

Η ίδια δηλώνει ότι θέλει να αποτελέσει πρότυπο για άλλες transgender γυναίκες και παιδιά: "Αν το να περάσω όλα αυτά, συμβάλλει στο να προχωρήσει η κοινωνία μας ένα βήμα παραπέρα, τότε αυτό είναι το δικό μου στέμμα που θα κουβαλάω για πάντα μαζί μου"΄

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το video:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 787 / position2: 1436
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb