MAKEUP
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δείτε τους νικητές: Tο απόλυτο εγχειρίδιο μακιγιάζ «Behind the Beauty Mirror»

Μπορεί να γίνει δικό σου πολύ απλά!

Δείτε τους νικητές: Tο απόλυτο εγχειρίδιο μακιγιάζ «Behind the Beauty Mirror»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποτυπώνοντας όλες τις νέες θεωρίες, τάσεις αλλά και μυστικά, πίσω από το ορατό κομμάτι της τέχνης του μακιγιάζ ομορφιάς, η Ιωάννα Μητακίδου, δημιούργησε μία έκδοση – πολύτιμο εγχειρίδιο για το μακιγιάζ, που θα λατρέψουν όλοι οι make up fans, instagramers, youtubers και βεβαίως make up artists και beauty editors!

H Ιωάννα Μητακίδου ταξίδεψε στις πιο σημαντικές πόλεις της μόδας, (Νέα Υόρκη Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο) όπου μαθήτευσε στο πλάι διάσημων Make-up Artist όπως Scott Barnes, Terry Barber, Pat MacGrath, Μαρία Παπαδοπούλου, κ.α. Η εξειδίκευσή στο London School of Make-Up επάνω στο Editorial και Fashion Make-Up της έδωσε την ώθηση να δουλεύει στο χώρο της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο της "Βehind the beauty mirror" και μας μαθαίνει κάθε μυστικό!

Και μπορεί να γίνει δικό σου ακολουθώντας τα βήματα...

1.Kάνε follow το @pinkgr.official στο Ιnstagram,
2.Comment στο post
3. Κάνε comment με tag ένα φίλο στο post του διαγωνισμού (κάθε comment δίνει έξτρα συμμετοχές στο διαγωνισμό)και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

WIN IT! Κέρδισε το Behind the Beauty Mirror ακολουθωντας τα βήματα! FOLLOW @pinkgr.official LIKE στο post TAG μια φίλη σου Αποτυπώνοντας όλες τις νέες θεωρίες, τάσεις αλλά και μυστικά, πίσω από το ορατό κομμάτι της τέχνης του μακιγιάζ ομορφιάς, η Ιωάννα Μητακίδου, δημιούργησε μία έκδοση – πολύτιμο εγχειρίδιο για το μακιγιάζ, που θα λατρέψουν όλοι οι make up fans, instagramers, youtubers και βεβαίως make up artists και beauty editors! #giveawaysgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Τo βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ανοιχτό παράθυρο, στο οποίο αποτυπώνονται όλες οι νέες θεωρίες,τάσεις αλλά και μυστικά, πίσω από το ορατό κομμάτι της τέχνης του μακιγιάζ ομορφιάς", είπε στη συνέντευξή της στο Pink.gr.

"Στην σύγχρονη εποχή το μακιγιάζ έχει γίνει ένα αναπόσπαστο τμήμα του κλάδου των Οπτικών Τεχνών (Visual Arts). Η εξέλιξη των ηλεκτρονικών συστημάτων, καθώς και η έκταση και διάσταση που έχει δοθεί στν τέχνη αυτή εξαιτίας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, δημιούργησε μια νέα ανάγκη για αναπροσαρμογή των παλαιότερων θεωριών και τεχνικών".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 318 / position2: 4275
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb