TRUE STORIES

Μια γυναίκα ανακάλυψε πως είχε κάνει one night stand με τον δίδυμο αδελφό του άνδρα της

Τα παράξενα παιχνίδια της τύχης ή των ανθρώπων;

Δημοσίευση ΦΕΒ 01, 2019
Μια γυναίκα ανακάλυψε πως είχε κάνει one night stand με τον δίδυμο αδελφό του άνδρα της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H... τυχερή κοπέλα εξιστόρησε την... περιπέτειά της σε ένα blog και εύκολα θα μπορούσε να είχε γίνει ταινία.

Μερικές φορές η τύχη (και οι άνθρωποι) παίζει περίεργα παιχνίδια εκεί που δεν το περιμένουμε. Κάπως έτσι θα έπρεπε να ένιωσε μία κοπέλα που διαπίστωσε οτι ο άνθρωπος με τον οποίο είχε κάνει το καλύτερο σεξ στην ζωή της, ήταν ο δίδυμος αδελφός του άνδρα της.

Την ιστορία της, την αποκάλυψε με ένα blog στο «Whimn» όπου τα πήρε όλα με χρονική σειρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά λοιπόν αναφέρθηκε στην ημέρα που γνώρισε έναν 30άρι στο πάρτι ενός φίλου της και με τον οποίο κατέληξαν το βράδυ σπίτι της, κάνοντας το καλύτερο σeξ της ζωής της. «Ο Τομ μου είπε οτι είχε κοπέλα, ξεκαθαρίζοντάς μου οτι δεν πρόκειται να γίνει κάτι παραπάνω. Δεν με πείραξε, καθώς απλά ήθελα να περάσω καλά».

Ένα χρόνο μετά όμως, ψάχνοντας τον Tinder θεώρησε πως βρήκε ξανά τον Τομ. Του έστειλε μήνυμα, του είπε ποια ήταν, ενώ του ανέφερε και την βραδιά που είχαν περάσει μαζί. Εκείνος δεν θυμόταν κάτι τέτοιο, όμως αυτό δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα προκειμένου να κανονίσουν να βγουν ένα ραντεβού.

«Όταν μπήκε μέσα στην καφετέρια, κατάλαβα οτι δεν ήταν αυτός. Δεν ήταν τόσο οι διαφορές στην εμφάνιση, αλλά στην προσωπικότητα. «Ο τύπος αυτός ήταν εξωστρεφής, ενώ αυτός που είχα γνωρίσει εκείνο το βράδυ ήταν πολύ ντροπαλός. Δεν του είπα κάτι παραπάνω, αλλά όταν τον ρώτησα για την οικογένειά του και μου είπε οτι έχει ένα δίδυμο αδελφό, κατάλαβα οτι ήταν αυτός. Κοιμήθηκα με τον αδελφό του».

Η σχέση τους συνεχίστηκε για πολύ καιρό, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση ο Ντάνι να την καλέσει να γνωρίσει τους γονείς της. «Μόλις τον είδα να κάθεται στο τραπέζι του χαμογέλασα σαν να του έλεγα οτι πρέπει να κρατήσουμε μυστικό. Εκείνος έκανε σαν να με βλέπει για πρώτη φορά».

Εκείνη την ημέρα δεν βρέθηκαν μόνοι τους και οι πρώτη φορά που έγινε αυτό ήταν στο πάρτι των αρραβώνων της με τον Ντάνι. Τότε σε κάποια φάση συναντήθηκαν στην κουζίνα και του είπε: «Δεν θα του το πεις ποτέ ε;», με τον Τομ να της απαντά: «Φυσικά και όχι». Κάτι απολύτως λογικό, καθώς και εκείνος ήταν παντρεμένος.

Έκτοτε όπως αναφέρει κανείς τους δεν έχει δώσει το παραμικρό στοιχείο για το τί έχουν περάσει μαζί, κάνοντας σα να μην έχει συμβεί τίποτα ποτέ...

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
7 / position1: 112 / position2: 472
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb