ENTERTAINMENT

20χρονος μποξέρ ο σύντροφος της Τραϊάνας Ανανία

Τρέχει κάθε τρεις και λίγο στον Βόλο για να τον συναντήσει!

20χρονος μποξέρ ο σύντροφος της Τραϊάνας Ανανία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιός σας είπε ότι η Τραϊάνα Ανανία είναι ελεύθερη. Όχι μόνο έχει σχέση, αλλά είναι και τρελά ερωτευμένη. Μάλιστα ο καλός της είναι μόλις είκοσι ετών.

Η εξωστρεφής performer αναγκάζεται να αφήνει την Αθήνα κάθε τρείς και λίγο και να επισκέπτεται το Βόλο για να συναντά τον Γιώργο της.

Ο Γιώργος Γκροπάι είναι μόλις είκοσι ετών, πρωταθλητής στο επαγγελματικό κικμπόξινγκ και τον τελευταίο χρόνο ζει και προπονείται μόνιμα στον Βόλο. Εκεί, στη σχολή "Titans" ο Γκροπάι έχει βρει το ησυχαστήριο του, μακριά από τους πειρασμούς της Αθήνας, με στόχο να κατακτήσει έναν παγκόσμιο τίτλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τραϊάνα έχει γίνει σπιτόγατα για τα μάτια του Γιώργου και έως τώρα είχε προσαρμόσει το πρόγραμμα της στο αυστηρό πρόγραμμα του καλού της, το οποίο δεν περιλαμβάνει εξόδους, ξενύχτια και αλκοόλ. Μόλις προχθές η Ανανία έκλεισε συμφωνία με το North Live Stage όπου θα είναι στο πλευρό του Αντύπα και της Αγγελικής Ηλιάδη και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα για να ξεκινήσει πρόβες. Την ίδια ώρα ο Γκροπάι είναι πολύ κοντά στο να κλείσει έναν αγώνα στο Παρίσι για ευρωπαϊκό τίτλο, άρα τα δυο παιδιά θα αγαπιούνται από απόσταση για τις επόμενες εβδομάδες, αφού έχουν αφοσιωθεί στους παράλληλους στόχους τους.

Αθήνα - Βόλος βέβαια είναι τρεις ωρίτσες, οπότε ξέρουμε τι θα κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 180 / position2: 622
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb