ENTERTAINMENT

Παίκτρια του Power Of Love είναι «κλώνος» της Καίτης Γαρμπή

Ίδια λέμε!

Δημοσίευση ΙΑΝ 21, 2019
Παίκτρια του Power Of Love είναι «κλώνος» της Καίτης Γαρμπή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ενώ οι πρώτες σχέσεις έχουν αρχίσει ήδη να δημιουργούνται, δεν είναι λίγα τα ζευγάρια του περσινού κύκλου που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Κόντρα σε αυτό το κύμα πήγαν η Κυριακή Τσανακίδη και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Οι δύο τους μπορεί να μην ήταν από την αρχή του παιχνιδιού στο σπίτι, όμως ο χρόνος που τους δόθηκε ήταν αρκετός για να γνωριστούν και να καταλήξουν μαζί.

Αυτή τη σεζόν,η Κυριακή αποφάσισε να πειραματιστεί με το στιλ της και έτσι πήρε μέρος στο «My Style Rocks«. Μπορεί να μην έμεινε πολύ καιρό στο παιχνίδι, ωστόσο κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία της. Ενόψει των αλλαγών, η Κυριακή αποφάσισε να υιοθετήσει ένα νέο hair look το οποίο αποτελεί την απόλυτη τάση της σεζόν και δεν είναι λίγες οι κυρίες της showbiz που το έχουν υιοθετήσει. Ανάμεσα σε αυτές και η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή.

Όπως θα δεις, η Κυριακή με την συγκεκριμένη αλλαγή μας θύμισε πολύ της αγαπημένη τραγουδίστρια. Οι δύο κυρίες είναι ολόιδιες, καθώς τόσο τα χαρακτηριστικά τους όσο και τα μαλλιά μοιάζουν πολύ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 236 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb