ENTERTAINMENT

Η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου μεγάλωσε και είναι ίδια ο Νίκος Ευαγγελάτος

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Δημοσίευση ΙΑΝ 15, 2019
Η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου μεγάλωσε και είναι ίδια ο Νίκος Ευαγγελάτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Λυδία, ζητάει τα πάντα, καθημερινά και ασταμάτητα. Με θέλει ολόκληρη. Γυρνάω σπίτι και μου λέει τα νέα της, ιδιαιτέρως. Μετά θα καθίσουμε στο τραπέζι να φάμε όλοι μαζί. Κάθε βράδυ επαναλαμβάνεται αυτό, σαν ιεροτελεστία, γιατί την ημέρα δεν βρισκόμαστε. Ζούμε μια κλειστή οικογενειακή ζωή, μια πραγματική φωλιά», είχε πει πριν χρόνια για την κόρη της σε συνέντευξή της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος έχουν αδυναμία στον Βενιαμίν της οικογένειάς τους, την σχεδόν 15 ετών Λυδία και δεν το κρύβουν. Η Λυδία είναι αχώριστη με τη μητέρα της με την οποία συχνά έχει απαθανατιστεί σε ψώνια, βόλτες και θεάματα. Σε κάθε όμως από τις φορές αυτές που φωτογραφίζεται μαζί με τη μητέρα της ή και με τους δύο γονείς της, αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι το πόσο πολύ μοιάζει με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από λίγες ημέρες η Λυδία βρέθηκε με τη μητέρα της, Τατιάνα Στεφανίδου στην αγορά της Κηφισιάς και χάρισε στον φωτογραφικό φακό ένα από αυτά τα στιγμιότυπα που σου λέγαμε, που η 15χρονη θυμίζει πολύ έντονα τον πατέρα της.

Αν δεν πείστηκες με την παραπάνω φωτογραφία βρήκαμε άλλες τέτοιες στιγμές.

Πάντως οφείλεις να παραδεχτείς πώς όσο και αν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της θυμίζουν τον πατέρα της, τα καλλίγραμμα πόδια και το ύψος της, είναι αποτέλεσμα γονιδίων της μαμάς της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 435 / position2: 947
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb