ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που λατρεύουν όλοι οι άντρες αλλά δεν το ομολογούν

Ήρθε όμως η ώρα να μάθεις για αυτές

Συμπεριφορές που λατρεύουν όλοι οι άντρες αλλά δεν το ομολογούν

Οι άντρες είναι πολύ πιο παρατηρητικοί από όσο φαντάζεσαι και πέρα από την εξωτερική σου εμφάνιση παρατηρούν και ενδιαφέρονται πολύ για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου.

Υπάρχουν λοιπόν ορισμένες συμπεριφορές που όλοι οι άντρες λατρεύουν σε μια γυναίκα, όμως ποτέ δεν θα το ομολογήσουν ούτε σε εκείνη, αλλά ούτε και σε καμιά άλλη που μπορεί να τις εκδηλώνει.

Εμείς όμως αποφασίσουμε να σου τις φανερώσουμε. Διάβασε για αυτές και δες αν τις έχει υιοθετήσει και εσύ.

Παίζεις με τα παιδιά και το απολαμβάνεις

Είναι γοητευτικό σε έναν άνθρωπο να μπορεί να προσεγγίζει τα παιδιά και να απολαμβάνει την ώρα που περνάει μαζί τους. Πέρα απ’ αυτό, είναι ένας τρόπος να βλέπει τη γλυκιά και τρυφερή σου πλευρά, πράγμα που, σε μεγάλο βαθμό, του ξυπνά αναμνήσεις απ’ τη μητέρα του.

Προσπαθείς να κάνεις blend in με την παρέα του

Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να γνωριστείς και να ταιριάξεις με τους φίλους του αγοριού σου. Ωστόσο, όταν προσπαθείς να συνυπάρξεις μαζί τους και τελικά τα πηγαίνετε καλά, αποκλείεται να μην το εκτιμήσει, ακόμη κι αν δε στο παραδεχτεί αμέσως.

Φοράς τα ρούχα του

Μπορεί να μη στο παραδεχτεί ποτέ, αλλά είναι πολύ σeξι το να σε βλέπει να φοράς την αγαπημένη του μπλούζα και να κυκλοφορείς μες στο σπίτι. Αν μη τι άλλο, δείχνει πως έχετε περάσει στη φάση που θέλετε να μοιράζεστε τα πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 206 / position2: 578
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb