ΠΡΟΣΩΠΑ

Η τυχαία εγκυμοσύνη ενός transgender άντρα που του άλλαξε τη ζωή

Η ιστορία εκείνου και του παιδιού που έφερε στην ζωή
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η τυχαία εγκυμοσύνη ενός transgender άντρα που του άλλαξε τη ζωή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 27χρονος Wyley Simpson, ένας transgender άντρας μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με τον σύντροφο του Stephan Gaeth, καθώς και για την τυχαία εγκυμοσύνη του που τους άλλαξε την ζωή. Όλα αυτά συνέβησαν στην εκπομπή Extreme Love, η οποία παρουσιάζει τις ιστορίες των πιο παράξενων ζευγαριών του κόσμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TuranHaber (@turanxeber)

Μάλιστα, η εν λόγω εκπομπή έδειξε αποσπάσματα από την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και της γέννησης του παιδιού. Πως ξεκίνησαν όμως όλα; Ο Wyley μιλώντας για την ζωή του, ανέφερε ότι βρισκόταν ακόμα στο στάδιο της μετάβασης του φύλου από γυναίκα σε άντρα όταν έμεινε έγκυος. Ο ίδιος αναφέρει ότι πάντα ένιωθε ότι είχε γεννηθεί σε λάθος σώμα, χωρίς όμως να μπορεί να εξηγήσει στον εαυτό και τους γύρο του γιατί βίωνε αυτό το συναίσθημα. Στην εφηβεία ξεκίνησε να επιζητά την αλλαγή του φύλου του και παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε να ντύνεται σαν άντρας για να νιώθει πιο αρρενωπός, αυτό δεν τον κάλυπτε.

Έτσι, το 2012 ξεκίνησε να λαμβάνει τεστοστερόνη και την επόμενη χρονιά έκανε επέμβαση στο στήθος του, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει ακόμα στην επέμβαση αλλαγής των γεννητικών του οργάνων. Μάλιστα, όπως ο 27χρονος δηλώνει με όποιον και αν έκανε σχέση δεν τον αποδεχόταν πλήρως για αυτό που ήταν. Όλα όμως ήταν διαφορετικό με τον πλέον σύντροφο του Stephan, ο οποίος είχε καταλάβει ότι Wyley είναι transgender άντρας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω της εφαρμογής Grindr και ενώ ο Stephan αναρωτιόταν αν ο Wyley μπορεί να μείνει έγκυος, εκείνος πίστευε ότι κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, λόγω της τεστοστερόνης που έπαιρνε. Επιπλέον είχε σταματήσει να έχει έμμηνο ρύση πολλά χρόνια πριν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Revista Arco Iris (@revistaarcoiris)

Τα νέα της εγκυμοσύνης τα έμαθε όταν βρισκόταν στην 11η εβδομάδα. Άρχισε να έχει πρωινές αναγούλες, να είναι νευρικός και ευσυγκίνητος, ενώ οι γιατροί τον καθησύχαζαν ότι αποκλείεται να εγκυμονεί λόγω της τεστοστερόνης. Τελικά φαίνεται ότι όλοι τους έπεσαν έξω και σήμερα ο Wyley και ο Stephan είναι οι γονείς του πρώτου βιολογικού του παιδιού.

Ο 27χρονος βέβαια αναφέρει ότι ως ομοφυλόφιλο άτομο δεν είχε σκεφτεί ποτέ την προοπτική των βιολογικών του παιδιών και ότι το ζευγάρι στην αρχή σκεφτόταν να δώσει το παιδί για υιοθεσία. Τελικά όμως οι δυο τους αποφάσισαν να το κρατήσουν και το μεγαλώσουν μαζί. Για το μόνο που φοβόταν ο 27χρονος πατέρας ήταν για την αγωγή της τεστοστερόνης που θα έπρεπε να κόψει προκειμένου να γεννήσει το παιδί υγιές, καθώς έπαιρνε για 6 χρόνια συνεχόμενα και κάτι τέτοιο μπορεί να επηρέαζε αρνητικά την ψυχολογία του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι και αν εκείνος φοβόταν τον πόνο ή μαζί με τον σύντροφο του ένιωθαν ότι δεν είναι έτοιμοι για να γίνουν γονείς, σήμερα οι δυο τους υγιέστατο μωρό που ονομάζεται Rowan Fox και ζουν όλοι μαζί στο τροχόσπιτο τους, στην πίσω αυλή του σπιτιού ενός φίλου του ζευγαριού στο Μεξικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 2839 / position2: 6298
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb