ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα εναλλακτικά περιοδικά για το σeξ που τραβούν τα βλέμματα

Είναι ώρα να δεις το σeξ με άλλο μάτι

Τα εναλλακτικά περιοδικά για το σeξ που τραβούν τα βλέμματα

Είναι ώρα να δεις το σeξ με άλλο μάτι. Ερευνητικό, χιουμοριστικό, καλλιτεχνικό! Τα περιορισμένης κυκλοφορίας μικρά περιοδικά τύπου zine είναι εδώ για να σου ανοίξουν τα μάτια!

Pull Out

Σε έναν κόσμο αυξανόμενης αντι-σeξουαλικής λογοκρισίας, το Pull Out zine στοχεύει στη δημιουργία ενός διαλόγου γύρω από την εpωτική ζωή των νεότερων γενεών. Είτε πρόκειται για ποpνογραφία είτε για τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε την επιθυμία μας! 

The Anonymous Seχ Journal

Το Anonymous Seχ Journal είναι ένα zine που δημοσιεύει προσωπικές εpωτικές ιστορίες που υποβάλλονται μυστικά από τους αναγνώστες! 

Lascivious

Ο Καλιφορνέζος εικαστικός Lauren Crow έφερε στον κόσμο το Lascivious . Φωτογράφηση που σπάει τα στερεότυπα, αλλάζει την προσέγγιση και είναι διαφορετική απο τα τετριμμένα! Οι φωτογραφίες του στιλ της δεκαετίας του 1970 είναι γεμάτες αισθησιασμό. 

PC Erotic

Παρουσιάζοντας το πώς θα μπορούσε να ταιριάξει το σeξ με την τεχνολογία και έχοντας μπόλικο ανατρεπτικό χιούμορ, το περιοδικό ασχολείται με φαντασιακά ρομπότ του σeξ αλλά και με πραγματικές εμπειρίες! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 230 / position2: 705
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb