ENTERTAINMENT

Λάρισα: Νεκρός 22χρονος που είχε εντυπωσιάσει στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Μία φίλη του που ανησύχησε γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 05, 2019
Λάρισα: Νεκρός 22χρονος που είχε εντυπωσιάσει στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μόλις 22 ετών Αλέξανδρος – ή Άλεξ πως τον φώναζαν οι φίλοι – Τσιάλτας, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει ολόκληρη την Ελλάδα με τις χορευτικές του ικανότητες, κατά την παρουσία του στο δημοφιλές τηλεοπτικό talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός στο σπίτι όπου διέμενε στη Λάρισσα.

Ο 22χρονος από το Καρπενήσι σπούδαζε στο ΤΕΙ της Λάρισας, παράλληλα ασχολούνταν με τον χορό που ήταν το πάθος του. Οι σπουδές του τελείωσαν κι ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στη Λάρισα όπου και εργάζονταν σε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

Μία φίλη του που ανησύχησε γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά, ειδοποίησε τις αρχές με το ΕΚΑΒ να σπεύδει αλλά να είναι αργά. Ο άτυχος νεαρός μάλλον είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ενώ κοιμόνταν, πιθανότατα από παθολογικά αίτια. Φως στα αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η παραγγελθείσα νεκροψία – νεκροτομή. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα διεξαχθεί - όπως όλα δείχνουν - τη Δευτέρα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 347 / position2: 1123
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb