ΜΟΔΑ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δες τους νικητές: Tα κοσμήματα που φτιάχτηκαν από το υλικό των ονείρων

Τα κοσμήματα Lilly's Papillon είναι μοναδικά

Δες τους νικητές: Tα κοσμήματα που φτιάχτηκαν από το υλικό των ονείρων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πανέμορφες δημιουργίες από τα χέρια της Μαριλού Προκοπίου, τα Lilly's Papillon φοριούνται από κορίτσια κάθε ηλικίας! 

Τα αγαπημένα μου υλικά είναι κυρίως το ασήμι και το θερμό σμάλτο που πρέπει να ψηθεί σε ειδικό φούρνο και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Η τέχνη του σμάλτου είναι ιδιαίτερη και μοναδική εμπειρία με αρκετπές διαφορετικές μεθόδους μπορείς να δώσεις χρώμα στο κόσμημά σου και να το κάνεις πολύ ιδιαίτερο.

Το background μου είναι οι γραφικές τέχνες. Για πολλά χρόνια δούλευα σε εκδόσεις και σχεδίαζα παιδικά βιβλία. Το σχέδιο όμως, το αγάπησα από πολύ μικρή, όταν καθόμουν με τη μητέρα μου και ζωγραφίζαμε μικρές κοπελίτσες! 

Αγαπώ το κόσμημα που ξεχωρίζει και που έχει μια ιστορία πίσω του. Προσπαθώ τα κοσμήματά μου να είναι μοναδικά και ξεχωριστά. Κάθε ένα κομμάτι έχει τη δική του ιστορία είτε η έμπνευση είτε η κατασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με υπομονή και συνεχόμενη προβολή μπορεί η δουλειά ενός σχεδιαστή να γίνει γνωστή. Όταν είσαι κάθετη μονάδα, δηλαδή από το σχέδιο φτάνεις στο τελικό προϊόν, είναι δύσκολο να αφιερώσεις τον απαιτούμενο χρόνο στην προβολή στα social media παρόλ'αυτά προσπαθώ καθημερινά να προβάλλω κάποιο κόσμημα που να έχει ένα ενδιαφέρον!

Δες όλη τη συλλογή της Μαριλούς Προκοπίου εδώ

Τα κοσμήματά μου τα έχω δει να τα φορούν από νέες κοπέλες μέχρι και μεγαλύτερες σε ηλικίες κυρίες! Προσπαθώ πάντα οι συλλογές μου να είναι ευκολοφόρετες από όλες τις ηλικίες!

Θες να κερδίσεις ένα πανέμορφο δαχτυλίδι πεταλούδα από τη νέα συλλογή της Lilly's Papillon; Kάνε follow το Pink στο Ιnstagram kai like στο post του διαγωνισμού!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πανέμορφες δημιουργίες από τα χέρια της Μαριλού Προκοπίου, τα Lilly's Papillon φοριούνται από κορίτσια κάθε ηλικίας! Θες να κερδίσεις ένα πανέμορφο δαχτυλίδι πεταλούδα από τη νέα συλλογή της Lilly's Papillon; Kάνε follow το Pink στο Ιnstagram kai like στο post του διαγωνισμού! @lillyspapillon #greekdesigners #greekdesign #winit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 236 / position2: 1237
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb