CELEBS

Τραϊάνα Ανανία: Επίθεση στα ΜΜΕ με φωτογραφία γυναικείου κόλπου

Καθένας με τον τρόπο του

Δημοσίευση ΔΕΚ 18, 2018
Τραϊάνα Ανανία: Επίθεση στα ΜΜΕ με φωτογραφία γυναικείου κόλπου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει η Τραϊάνα Ανανία μετά το σάλο που προκάλεσε η απόφασή της να δημοσιοποιήσει τα μηνύματα που της έστειλε ο ποδοσφαιριστής Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Στην τελευταία ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός επιλέγει για φωτογραφία με ένα γυναικείο κόλπο για να επιτεθεί στα ΜΜΕ κατηγορώντας τα ότι πρόβαλαν την υπόθεση επειδη «αυτό θέλει να ακούσει η μάζα».

Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης η ίδια επιμένει στην εκδοχή της αγένειας και του σεξισμού για την «καλημέρα» και τον ενικό που χρησιμοποίησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής κάνοντας λόγο για ένα «"κοινωνικό σπυρί" το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά την ίδια ο σάλος που προκλήθηκε δεν έχει να κάνει με τις ενέργειές της ή τις λέξεις που χρησιμοποίησε αλλά «η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά (σ.σ. των ΜΜΕ) και μόνο».

Η ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία έχει ως εξής:

«Εγώ έκανα ένα insta story με μια κόντρα σε screenshoot όπως κάνω συνέχεια (όσοι με παρακολουθούν από παλιά το ξέρουν )και μετά από 5 ωρες ανάρτησα ένα άρθρο χωρίς να πω ονόματα ,παραμόνο συμβάντα και τοποθετήθηκα οπως κάνω συνέχεια.Με λίγα λόγια παρουσίασα το κοινωνικό «σπυρί» το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ !Η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά και μόνο!Υπάρχουν πολλά συμβάντα και κοινωνικά θέματα που μπορεί να φωτίσει ένας δημοσιογράφος όταν κάθεται και σκέφτεται «τι να γράψω αύριο»!Το θέμα είναι τι επιλέγει...σίγουρα επιλέγει αυτό που θέλει να ακούσει η μάζα...Οπότε καλή μου μάζα...Το ζητήσατε και σας το έκαναν πράξη!Καλή εβδομάδα 🌹🎀💋 #απόμέσακαιόπουβγεί».

View this post on Instagram

Εγώ έκανα ένα insta story με μια κόντρα σε screenshoot όπως κάνω συνέχεια (όσοι με παρακολουθούν από παλιά το ξέρουν )και μετά από 5 ωρες ανάρτησα ένα άρθρο χωρίς να πω ονόματα ,παραμόνο συμβάντα και τοποθετήθηκα οπως κάνω συνέχεια.Με λίγα λόγια παρουσίασα το κοινωνικό «σπυρί» το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ !Η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά και μόνο!Υπάρχουν πολλά συμβάντα και κοινωνικά θέματα που μπορεί να φωτίσει ένας δημοσιογράφος όταν κάθεται και σκέφτεται «τι να γράψω αύριο»!Το θέμα είναι τι επιλέγει...σίγουρα επιλέγει αυτό που θέλει να ακούσει η μάζα...Οπότε καλή μου μάζα...Το ζητήσατε και σας το έκαναν πράξη!Καλή εβδομάδα 🌹🎀💋 #απόμέσακαιόπουβγεί

A post shared by Chameleon (@traiana.anania) on

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 184 / position2: 680
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb