ENTERTAINMENT

Αυτή είναι η φετινή «Μις Υφήλιος», εκτός 20αδας η Ιωάννα Μπέλλα

«Αυτοί οι διαγωνισμοί είναι πολύ δύσκολοι και δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση»

Δημοσίευση ΔΕΚ 17, 2018
Αυτή είναι η φετινή «Μις Υφήλιος», εκτός 20αδας η Ιωάννα Μπέλλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξημερώματα Κυριακής, στην Ταϊλάνδη διεξήχθη ο διαγωνισμός για την «Μις Υφήλιος 2018», όπου την Ελλάδα εκπροσώπησε η Ιωάννα Μπέλλα. Αλλά η «Σταρ Ελλάδας» δεν τα κατάφερε καθώς δεν μπήκε καν στην τελική 20αδα. Ωραιότερη σε όλη την υφήλιο αναδείχθηκε η «Μις Φιλιππίνες», Κατριόνα Γκρέι με ρίζες από την Αυστραλία, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση αναδείχθηκαν η «Μις Νότια Αφρική» και «Μις Βενεζουέλα», αντίστοιχα.

Μάλιστα, αυτή είναι η τέταρτη φορά, που αναδεικνύεται «Μις Υφήλιος» κοπέλα από τις Φιλιππίνες. Όσο για το φαβορί της βραδιάς, την πρώτη transgender διαγωνιζόμενη στην ιστορία του διαγωνισμού, την Ισπανίδα Άντζελα Πόνσε, έμεινε και αυτή εκτός 20αδας.

Η Ιωάννα Μπέλλα λίγες ώρες μετά τη βραδιά του τελικού, μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την εμπειρία της.

«Νιώθω πολύ όμορφα και μόνο που συμμετείχα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Φέτος ήταν όλες οι χώρες πολύ όμορφες. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω στην 20αδα. Αυτοί οι διαγωνισμοί είναι πολύ δύσκολοι και δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση. Παίζουν και άλλα πράγματα. Πίστευα πως θα ήμουν στην 20αδα. Δεν έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Κάποιες χώρες πάντα διακρίνονται, κάθε χρόνο σε αυτόν τον διαγωνισμό. Το πρώτο άτομο που μίλησα μετά το τέλος του διαγωνισμού ήταν η μητέρα μου. Μου είπε να μη στενοχωριέμαι. Η Φιλιππινέζα που κέρδισε ήταν η αγαπημένη μου» δήλωσε μεταξύ άλλων.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 513 / position2: 1696
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb