ENTERTAINMENT

Ξανθή GNTM: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση

Ευχαρίστησε τους συντελεστές του GNTM για την ευκαιρία που της έδωσαν
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 08, 2018
Ξανθή GNTM: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα στις διαγωνιζόμενες πως η Ξανθή Τζερεφού αποχώρησε από το «Greece’s Next Top Model» για ιατρικούς λόγους. Η διαγωνιζόμενη του GNTM είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ζάχαρο της και οι τιμές δεν έπεφταν.

Το τελευταίο διάστημα, η Ξανθούλα είχε συνεχείς καβγάδες μέσα στο σπίτι, κάτι που κάποιες ημέρες πριν την είχε οδηγήσει σε μια ξαφνική απόφαση την ώρα που βρίσκονταν μπροστά στους κριτές να εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει.

Πριν λίγες ώρες, αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή της και ευχαρίστησε τους κριτές για την ευκαιρία που της έδωσαν.

«Ευχαριστώ πολύ τους κριτές, την Έλενα Χριστοπούλου και την art director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, όχι μόνο για όλα όσα με έμαθαν αλλά που πίστεψαν σε εμένα και μου έδωσαν την ευκαιρία για να αποδείξω τι αξίζω. Το gntm ήταν ένα ανεκτίμητο δώρο για εμένα που μέσω αυτού αγάπησα περισσότερο το modeling. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα τους τελευταίους μήνες. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που με πιστεύετε και με στηρίζετε», έγραψε.

View this post on Instagram

Ευχαριστω πολυ τους κριτες @vickykaya_ @skoulos @ilianapapageorgiou @angelosbratis την coach μας @elena_hristopoulou και την art director μας @genevievevv οχι μονο για ολα οσα με εμαθαν αλλα που πιστεψαν σε εμενα και μου εδωσαν την ευκαιρια για να αποδειξω τι αξιζω. Το gntm ηταν ενα ανεκτιμητο δωρο για εμενα που μεσω αυτου αγαπησα περισσοτερο τον χωρο του modeling. Ειμαι ευγνωμων για ολα οσα εζησα τους τελευταιους μηνες.Αυτη ηταν μονο η αρχη.Ευχαριστω πολυ ολους εσας που με πιστευετε και με στηριζετε❤ #gntm2018 #xanthiteam #tzerakia

A post shared by Ξανθή Τζέρη (@xanthitzeri12) on

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 283 / position2: 683
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb