ENTERTAINMENT

Δεν θα παρουσιάσει τα Όσκαρ εξαιτίας ομοφοβικών σχολίων του

Eκτός Όσκαρ ο Kevin Hart

Δημοσίευση ΔΕΚ 07, 2018
Δεν θα παρουσιάσει τα Όσκαρ εξαιτίας ομοφοβικών σχολίων του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός Kevin Hart ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να μην παρουσιάσει τη φετινή 91η τελετή των βραβείων ‘Οσκαρ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας εκατοντάδων ομοφοβικών αστείων που είχε κάνει κατά το παρελθόν.

«Επέλεξα να παραιτηθώ και να μην παρουσιάσω τη φετινή τελετή των ‘Οσκαρ … και αυτό γιατί δεν θέλω να αποσπάσω την προσοχή από μια βραδιά στην οποία θα μπορούσαν να τιμηθούν τόσοι πολλοί καταπληκτικοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την κοινότητα των ΛΟΑΤ για τα σκληρά λόγια που είχα πει κατά το παρελθόν», έγραψε ο Hart σε μήνυμά του στο Twitter.

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα και μια νέα κρίση για τη δημόσια εικόνα της για την επιλογή να αναθέσει στον Hart την παρουσίαση της βραδιάς. Πόσο μάλλον που ξαναήρθαν στην επιφάνεια στο Διαδίκτυο ομοφοβικά σχόλια του ηθοποιού μέσω Twitter στα οποία ο Hart είχε εκφράσει συναισθήματα κατά των γκέι και είχε χρησιμοποιήσει ομοφοβική ορολογία και απαράδεκτες εκφράσεις πριν από μερικά χρόνια.

Σε ένα μήνυμά του το 2011, ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής του κινηματογράφου έγραψε: «Αν ο γιος μου έρθει στο σπίτι και προσπαθήσει να παίξει με το κουκλόσπιτο που έχουν οι κόρες μου, θα του το σπάσω πάνω στο κεφάλι και θα πω ‘σταμάτα το αυτό γκέι'». Σε άλλο μήνυμα το 2010 ο Hart σχολιάζει τη φωτογραφία του προφίλ κάποιου γράφοντας ότι «μοιάζει με διαφημιστική αφίσα ενός γκέι για το AIDS».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 620 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb